Tim SNS za Beograd: Ravnomeran razvoj i šajkača za Merkelovu
Naprednjaci vode veoma aktivnu kampanju, Foto: Marina Lopičić

kaluđerica

Tim SNS za Beograd: Ravnomeran razvoj i šajkača za Merkelovu

- Imamo tim koji će uraditi još, projekti metroa i Tiršova 2, novi putevi. Za metro je obezbeđen novac i gradnja kreće 2020. godine, Tiršova 2 biće gotova u naredne četiri godine - rekao je Radojičić

Objavljeno: 18:53h

Predizborni miting SNS odežan je danas u Kaluđerici, a nosilac liste "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd", direktor Dečije klinike Tiršova Zoran Radojičić rekao je da je tim SNS za izbore u Beogradu najbolji tim koji će Beograd staviti na listu svetskih metropola.

Kako kaže, mnogo problema u Beogradu je rešeno, urađeni su Trg Slavija, Muzej savremene umetnosti, otvorena fabrika u Lazarevcu...

- Imamo tim koji će uraditi još, projekti metroa i Tiršova 2, novi putevi. Za metro je obezbeđen novac i gradnja kreće 2020. godine, Tiršova 2 biće gotova u naredne četiri godine - rekao je Radojičić.

On je dodao da je cilj da se svih 17 opština ravnomerno razvija, te da je to moguće ostvariti samo u razgovoru sa građanima.

- Da zajedno pišemo nove stranice u istoriji Beograda, zato što volimo Beograd - rekao je Radojičić.

Novinar Živorad Nikolić rekao je da je moto tima za Beograd da zajedno sa građanima rade na rešavanju problema.

On je rekao da je u svojoj zgradi bio prvi predsednik stanara i da ta zgrada zahvaljujući saradnji svih stanara i posle 30 godina izgleda isto, te dodao da je to primer kako treba voditi računa o Beogradu.

- Najvažnije je da verujete u ono što radimo, da nas kontrolišete i pomažete da što brže i bolje rešavamo probleme - rekao je Nikolić i istakao da, zahvaljujući SNS, Beograd "sve više beo grad, sa novim fasadama, putevima, zgradama".

On je predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću poklonio leptir mašnu u bojama "Žikine šarenice", kao i "žensku" šajkaču i čarape u bojama srpske zastave za nemačku kancelarku Angelu Merkel sa kojom će se Vučić sastati.

- Sviđa mi se društvo sa kojim sam, verujem im i radićemo, zajedno sa vama, na napretku Beograda - zaključio je Nikolić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.