Palma: Dačića da čuvamo kao što Srbija čuva Teslu
Dragan Marković Palma, Foto: Marina Lopičić

na predizbornom skupu

Palma: Dačića da čuvamo kao što Srbija čuva Teslu

Marković je, takođe, ponovio da ta koalicija nikada više neće dozvoliti da se smanjuju penzije i plate

Objavljeno:

Predsednik JS Dragan Marković Palma naveo je da je za njihovu koaliciju sa socijalistima porodica svetinja i da je potrebno da se u Beogradu rađa više dece.

Osim toga, Marković je ponovio da je potrebno da brak ostane zajednica muškarca i žene.

- Mi smo protiv parade srama, mi se zalažemo da ulicama marširaju mažoretkinje... Kada je Ivica Dačić bio premijer i ministar, nije bilo parade (ponosa) - rekao je Marković na predizbornom skupu koalicije SPS-Jedinstvena Srbija u beogradskoj opštini Zvezdara. Marković je, takođe, ponovio da ta koalicija nikada više neće dozvoliti da se smanjuju penzije i plate. Osim toga, on je pohvalio ulogu koju Dačić ima kao ministar spoljnih poslova i odbacio optužbe na njegov račun da se ponaša kao rusofil ili kao američki čovek. "Nije on ničiji čovek, nego je naš", rekao je Marković i dodao da ta koalicija “treba da ga čuva kao što Srbija čuva Nikolu Teslu ili, kao što se u narodu kaže, kao baba što čuva unuče".

Osim toga, predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić izjavio je na Zvezdari da je gotovo sve što je dobro u Beogradu, napravljeno u vreme vladavine komunista i socijalista. Izbori u Beogradu biće održani 4. marta.

Bonus video:

Branko Ružić, Espreso intervju nedelje

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.