KO JE VOLEO TITA I SLOBU NEK GLASA: Lista SPS-JS predstavila svoj program na RTS-u
Lista SPS-JS predstavila je svoj program u spotu, Foto: Fonet

predstavljanje

KO JE VOLEO TITA I SLOBU NEK GLASA: Lista SPS-JS predstavila svoj program na RTS-u

Ivica Dačić pozvao je sve koji su "voleli Tita i Slobu" i njega i Dragana Markovića Palmu da glasaju za listu broj tri

Objavljeno:

Lista "Ivica Dačić - SPS, Dragan Marković Palma - JS" večeras je u terminu na RTS, predviđenom za predstavljanje listi za beogradske izbore, emitovala spot sa govorima sa mitinga od nedelje, sa akcentom na poruku lidera stranke Ivice Daćića da ne smeju da pobede stranke koje ne mogu da garantuju stabilnost i Beograda i Srbije.

Dačić je tada naveo da je Beograd centar Srbije, te da je zato važno da bude stabilan, "što ne može da obezbedi onaj ko se zalaže za nezavisno Kosovo, ko kaže da je Republika Srpska genocidna tvorevina, ko se odriču Rusije..."

On je podsetio na aktivnosti koje je imao kao ministar spoljnih poslova, da je bio na sednici SB UN o KiM; da je priredjena izložba o Jasenovcu u sedištu UN, da se sreo sa američkim državnim sekretarom Reksom Tilersonom, da je bio na sastanku u Sofiji sa ministrima spoljnih poslova EU,, te da se u svim tim prilikama borio za Srbiju.

"Kako ja vodim spoljnu politiku, jasno, čvrsto i odlučno, tako i vi da vodite grad Beograd. Mi socijalisti zajedno sa JS nikada nismo bili izdajnici - nema predaje", kazao je.

Izneo je i da su sve što je u Beogradu izgradjeno - izgradili komunisti i socijalisti i naveo da je cilj njihove koalicije Beograd sa više radnih mesta, socijalne pravde, da periferija bude kao i centar, bezbedan grad sa perspektivom za mlade, da bude povezan sa svetom...

"Zato je za nas Beograd centar sveta", rekao je Dačić i pozvao sve koji su "voleli Tita i Slobu" i njega i Dragana Markovića Palmu da glasaju za listu broj tri.

Prvi na listi Aleksandar Antić rekao je da Beograd pripada svim gradjanima i zahvalio svima koji su učestvovali u onome što je uradjeno u Beogradu, a što je, dodao je, na ponos cele Srbije.

"Beograd je i grad solidarnosti s osobama sa invaliditetom, sa najstarijim sugradjanima, podrška je onima sa najnižimi penzijama, onima kojima treba zaštita uz pomoć panik tastera, to su sve naši prioriteti", poručio je Antić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.