Vesić napravio fotografije kao odgovor na tvrdnje u medijima
Foto: Beta/Miloš Miškov

Beogradski izbori 2018.

Vesić napravio fotografije kao odgovor na tvrdnje u medijima

Danas su objavili sliku, očigledno napravljenu pre završetka rekonstrukcije Kosančićevog venca, tvrdeći da posao uopšte nije završen!? - napisao je on

Objavljeno: 17:59h

Gradski menadžer Goran Vesić prošetao je rekonstruisanim delom grada Kosančićev venac, istom onom ulicom za koju su pojedini mediji preneli da nije završena uprkos novom izdanju kojim odiše.

- Vidim da se neki baš svojski trude da obesmisle sve što se dobro uradi za Beograd. Danas su objavili sliku, očigledno napravljenu pre završetka rekonstrukcije Kosančićevog venca, tvrdeći da posao uopšte nije završen!?

- Pomislih, možda su u pravu i da izvođač radova stvarno nije uradio sve. Pa sam odlučio sve da proverim. Nije mi bilo teško da prošetam Kosančićevim vencem i danas, i večeras i da slikam ono što sam video. Pa da ljudi sami vide ko govori istinu, a ko obmanjuje narod. I kao što možete da vidite na slikama koje sam postavio, sve je završeno. Ponosan sam kako uređujemo Beograd jer mogao je neko i pre nas da se seti da uredi Kosančićev venac ili da obnovi 35 fasada. Ali nije. Te rezultate nikakve laži ne mogu da ospore - napisao je Vesić na svom Fejsbuk profilu.

Fotografije koje je zabeležio tokom šetnje pogledajte ovde:

Bonus video:

Branko Ružić, Espreso intervju nedelje

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.