Dveri za opstanak i razvoj Hipodroma
Boško Obradović, Foto: Beta

zalažu se za ovo

Dveri za opstanak i razvoj Hipodroma

Oni su u Otvorenom pismu upitali da li će Hipodrom ostati na mestu na kome se nalazi

Objavljeno:

Srpski pokret Dveri podržao je danas akciju Udruženja gradjana "Hipodrom u (Beo)gradu", koji su nedavno uputili "Otvoreno pismo političkim partijama i nosiocima lista na gradskim izborima u Beogradu" u kome su tražili odgovore na pitanja kljućna za opstanak beogradskog hipodroma.

Oni su u Otvorenom pismu upitali da li će Hipodrom ostati na mestu na kome se nalazi i vršiti funkciju za koju je namenjen, da li će buduća gradska vlast učiniti sve što je potrebno za njegovo neometano funkcionisanje, kao i u kom vremenskom roku se planira revitalizacija i rekonstrukcija tog najstarijeg sportskog objekta u prestonici.

Na to pismo odgovorio je pokret Dveri, koji je u saopsstenju naveo da je zabrinut "zbog mogućnosti da Hipodrom nestane zarad bogaćenja domaćih i/ili inostranih tajkuna".

Dveri su se, takodje, obavezale da che, ako budu deo gradske vlasti, Hipodrom ostati na mestu na kome se nalazi i vrssiti funkciju za koju je namenjen, kao i da će u roku od šest meseci isplanirati njegovu revitalizaciju i rekonstrukciju.

Hipodrom Beograd stariji je od Vimbldona čak osam godina i jedan je od 10 najstarijih aktivnih sportskih objekata u svetu, navodi se u saopštenju.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.