Vesić: Napravili smo program za svako naseljeno mesto u BG
Goran Vesić, Foto: Fonet

jedini ispravan način!

Vesić: Napravili smo program za svako naseljeno mesto u BG

Niko nikad nije došao i rekao da ima program za bilo koji deo Beograda, naveo je on i ponovio da SNS za svako mesto ima program, te da je to jedini način kako da se radi

Objavljeno:

Srpska napredna stranka je napravila program za svako naseljeno mesto na teritoriji Beograda, izjavio je danas kandidat za gradskog odbornika sa liste ''Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd'' Goran Vesić koji je sa prvim na toj listi, Zoranom Radojičićem, posetio gročansko naselje Umčari.

"Mi smo napravili program za svako naseljeno mesto na teritoriji Beograda i to nam je Aleksandar Vučić (predsednik Srbije) rekao da uradimo", rekao je Vesić u Domu kulture u Umčarima, obrachajući se penzionerima.

Niko nikad nije došao i rekao da ima program za bilo koji deo Beograda, naveo je on i ponovio da SNS za svako mesto ima program, te da je to jedini način kako da se radi.

Istakavši da je u poslednje četiri godine u beogradska prigradska naselja uloženo 350 miliona evra on je rekao da je u periodu od 2008. do 2012. godine uloženo manje od sto miliona evra.

"Znam da u Beogradu ima problema ne za 350 miliona evra nego za tri i po milijarde evra. Ne možemo sve probleme da rešimo, ali čnjenica je da puno ulažemo i da ih rešavamo. Napravili smo plan i program ssta ćemo da uradimo u naredne četiri godine jer su za nas jednako važni oni koji žive u Umčarima, Vrčinu, Ritopeku i oni koji žive na Terazijama", rekao je Vesić.

On je podvukao da ne sme da bude razlike i da svi moraju da imaju vodu, kanalizaciju put i javni prevoz.

Vesić je zahvalio penzionerima za zzrtvu koju su podneli da bi se Srbija finansijski stabilizovala.

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.