STEFANOVIĆ se susreo sa penzionerima Savskog venca
Foto: Beta

izbori

STEFANOVIĆ se susreo sa penzionerima Savskog venca

Stefanović smatra da je to najbolji način da oni koji obavljaju državne funkcije čuju šta je građanima potrebno, šta misle,čime su zadovoljni, a čime ne.

Objavljeno:

Predsednik Gradskog odbora Beograd SNS Nebojša Stefanović poručio je danas, u razgovoru sa najstarijim sugrađanima opštine Savski venac, da je politika Aleksandra Vučiča dokazala da je svaki građanin i svaki deo Beograda i Srbije jednako važan i da neće odusti od prakse neposredne i stalne komunikacije sa ljudima.

Stefanović smatra da je to najbolji način da oni koji obavljaju državne funkcije čuju šta je građanima potrebno, šta misle, čime su zadovoljni, a čime ne.

"Posebno nam je važno vaše mišljenje. Vi ste gradili i ovaj grad i našu zemlju i moramo da pronađeno način da na što bolji način iskoristimo vaše znanje i iskustvo", rekao je Stefanović.

On je dodao da je to moguće realizovati kroz razne programe kojima bi penzioneri bili uključeni u sistem.

U prilog tome naveo je primer dobre prakse koji sprovodi Ministarstvo unutrašnjih poslova, kojim su penzionisani policajci uključeni u nastavu u školama.

Oni uz aktivne policajce učenicima četvrtog i šestog razreda osnovnih škola predaju predmet Osnovi bezbednosti dece.

"Svojim bogatim iskustvom oni pomažu deci da steknu prva znanja o bezbednosti, kako na ulici, tako i na internetu, kao i opasnostima koje nosi upotreba narkotika?, rekao je Stefanović.

U razgovoru koji je trajao dva sata, prisutni su postavili niz pitanja, ponudili predloge i izneli ideje kako bi kvalitet života mogao dodatno da se unapredi na toj opštini.

Pogledajte bonus video :

(Espreso .rs / Agencije )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.