Ljubiša Preletačević otkrio zašto se rastao sa mladenovačkim timom!
Beli, Foto: Zorana Jevtić

izbori u beogradu

Ljubiša Preletačević otkrio zašto se rastao sa mladenovačkim timom!

Beli kaže da oseća da je dužan svim građanima Srbije koji su mu poverili glas na predsedničkim izborima

Objavljeno:

Ljubiša Preletačević Beli nije vlasništvo odbornika iz Mladenovca već pripada svim građanima Srbije koji su mu poverili glas na predsedničkim izborima, navedeno je u pisanoj izjavi Luke Maksimovića (Ljubiše Preletačevića Belog) povodom nedavne informacije da se rastaje sa mladenovacckim timom i na beogradske izbore izlazi sa novim.

- Ostali smo dužni građanima Mladenovca, mogli smo da uradimo više za grad i društvo u celini. Verujem da poverenje koje nam je ukazano skupštinskim mandatima može i mora da nosi najveću odgovornost u interesu budućnosti kojoj težimo. Mandat se ne sme prisvajati već se njime raspolaže za račun građana koji su ga poverili - navodi se u izjavi dostavljenoj medijima.

Beli kaže da oseća da je dužan svim građanima Srbije koji su mu poverili glas na predsedničkim izborima te da "energija i inat" koji je tada zajedno sa građanima kreirao, predstavlja obavezu da svoj društveni angažman nastavi na istim osnovama.

- Ljubiša Preletačević Beli nije moje vlasništvo, niti je vlasništvo odbornika iz Mladenovca. Beli pripada svim građanima Srbije koji prepoznaju realnost otuđene političke elite. Beli nije slika koja se plasira radi stranačkog rejtinga, on je odraz u ogledalu koji jasno ukazuje na istinu: Car je go! - kaže Maksimović.

On poručuje kako veruje da generacija kojoj pripada ima snage da raskrsti sa "partijskom oligarhijom koja decenijama sistematski urušava sve vrednosti na kojima kao društvo počivamo" te da je obaveza te generacije da sistem "vrati na fabrička podešavanja" i prigrli budućnost u Srbiji.

- Naša odgovornost je da zajedno stvorimo okruženje koje će promovisati najbolje od nas, da u njega utkamo sve mlade koji spakovanih kofera čekaju šansu da pobegnu. Ne želim odgovornost da ugasim svetlo kada poslednji budem odlazio - naveo je.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.