BELI IMA PODRŠKU PUTINA, SLOBE I NATAŠE BEKVALAC: Krenuo u bitku za Beograd
Beli je kampanju počeo prepoznatljivim manirima, Foto: Zorana Jevtić

beogradski izbori

BELI IMA PODRŠKU PUTINA, SLOBE I NATAŠE BEKVALAC: Krenuo u bitku za Beograd

Beli je "okupirao" Tviter montažama poznatih ličnosti sa navodnim porukama podrške njegovoj kandidaturi

Objavljeno:

Tim Ljubiše Preletačevića Belog uveliko prikuplja potpise za kandidaturu liste ''Ljubiša Preletačavić Beli - Zato što volim Belovgrad'' za učešće na izborima u Beogradu, a on je kampanju otpočeo u prepoznatljivom maniru.

Beli je doslovce "okupirao" društvenu mrežu Tviter montažama poznatih ličnosti sa navodnim porukama podrške njegovoj kandidaturi.

Tako su se među njegovim "simpatizerima" našli predsednik Rusije Vladimir Putin, pevačica Nataša Bekvalac, ali i bivši predsednik Srbije i SR Jugoslavije Slboodan Milošević, pa čak i čuveni musketar D`Artanjan.

Svojevrsni izborni plakati odmah su počeli da kruže internetom i dok su brojni oni koji su pohvalili doslednost ironičnom i duhovitom stilu po kojem je Beli i prepoznatljiv, bilo je i onih koji su naglasili da su izbori za Beograd isuviše važni da bi im se na takav način pristupalo.

I njima je Preletačević odgovorio u svom maniru "Bez sikiracije" i podsetio da nastavlja aktivno prikupljanje potpisa podrške njegovoj listi i u narednim danima.

Bonus video:

Espreso intervju, Dragan Đilas

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.