Izborna komisija proglasila IZBORNU LISTU OBRADOVIĆA I RADULOVIĆA
Radulović i Obradović, Foto: Fonet

sad je zvanično

Izborna komisija proglasila IZBORNU LISTU OBRADOVIĆA I RADULOVIĆA

U saopštenju se navodi da je komisija na jučerašnjoj sednici usvojila i odluku o nazivu i izgledu obrazaca za sprovodjenje pojedinih izbornih radnji

Objavljeno:

Gradska izborna komisija proglasila je izbornu listu broj sedam "Dosta je bilo i Dveri - Da ovi odu, a da se oni ne vrate" za izbore za Skupštinu grada Beograda 4. marta, saopšteno je iz gradske uprave.

U saopštenju se navodi da je komisija na jučerašnjoj sednici usvojila i odluku o nazivu i izgledu obrazaca za sprovodjenje pojedinih izbornih radnji, pravila o radu biračkih odbora i odluku o naknadama i drugim troškovima vezanim za izbore.

Komisija je do sada proglasila i liste "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd!", "Dr Vojislav Šešelj - Srpska radikalna stranka", "Ivica Dačić - Socijalistička partija Srbije, Dragan Marković Palma - Jedinstvena Srbija", "Da oslobodimo Beograd - Demokratska stranka, Socijaldemokratska stranka, Nova stranka i Zelena ekološka partija - Zeleni", "Aleksandar Šapić - Gradonačelnik"i "Marko Bastać - Šta radite bre". Rok za podnošenje lista je 16. februar, a za punu listu (sa 110 kandidata) potrebno je 3.300 glasova.

Bonus video:

OVO JE MOST U MLADENOVCU ZBOG KOG SE ZORANA MIHAJLOVIĆ MNOGO IZNERVIRALA: Rok bio 75 dana, a ni nakon skoro 300 nije gotov!

(Espreso.co.rs/beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.