BOŠKO OBRADOVIĆ: Nema sukoba u Političkom savetu Dveri zbog koalicije sa Pokretom Dosta je bilo
Foto: Damir Dervišagić

BEOGRADSKI IZBORI 2018.

BOŠKO OBRADOVIĆ: Nema sukoba u Političkom savetu Dveri zbog koalicije sa Pokretom Dosta je bilo

Obradović je kazao da će se Politički savet sastati po završetku izbornog procesa i dati svoje mišljenje o onome što je urađeno

Objavljeno:

Predsednik Pokreta Dveri Boško Obradović izjavio je da nema nikakvih podela i sukoba u Političkom savetu tog pokreta, već samo različitih mišljenja, što je normalno. Prema pisanju medija nekoliko članova Političkog saveta Dveri, medju kojima Kosta Čavoški, Srdja Trifković, Aleksandar Lipkovski, Zoran Čvorović i Milo Lompar, najavilo je da će napustiti to telo nezadovoljno odlukom da Dveri i Pokret Dosta je bilo zajedno nastupe na beogradskim izborima 4. marta.

Obradović je za beogradski dnevnik "Politika" rekao da je Politički savet Dveri sastavljen od vrhunskih srpskih intelektualaca i autoriteta u svojim oblastima koji podržavaju Dveri. "Svi su oni nestranačke ličnosti i imaju različita mišljenja, što je za nas bitno da bismo političke teme razmotrili iz različitih uglova. Odluke o predizbornim i postizbornim koalicijama po statutu Dveri donosi Predsedništvo i Glavni odbor Dveri i za to snosi odgovornost i kad su dobre i kad su loše", rekao je Obradović. Prema njegovim rečima, Politički savet nije odgovoran za odluke Predsedništva i Glavnog odbora. Obradović je kazao da će se Politički savet sastati po završetku izbornog procesa i dati svoje mišljenje o onome što je urađeno.

BONUS VIDEO: Espreso intervju, Dragan Đilas

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.