Kendal Džener, Foto: Printscreen Instagram

uff

POTPUNO SE SKINULA: Grudi izletele kao PROJEKTILI, A DONJI DEO JOŠ ŽUSTRIJI, PAZITE DA NE STRADATE (FOTO)

Manekenka Kendal Džener totalno je srušila internet samo jednom objavom

Objavljeno: 07.03.2022. 10:50h

Manekenka je svom profilu je objavila seriju fotografija koje su, bar kako joj pišu u komentarima – „srušile Internet“.

Kendal Džener na većini slika pozira skoro naga, ali na jednoj slici je skroz gola. Fotografije namenjene za časopis D su izazvale pažnju i mnogi su polemisali zašto Instagram nije reagovao na ovo: „Je l ovo dozvoljeno?“ „Samo ona sme da objavljuje ovakve slike“, pisali su.

Sliku pogledajte OVDE.

Kendal neetko kači ovakve fotografije, mnogi smatraju da nije u redu da Kendal može da objavljuje golišave fotografije, dok drugi korisnici ne mogu jer ne prate pravila ponašanja u Instagram zajednici.

"Izvinii?? Zašto poznate osobe mogu da krše pravila, a ostali ne?", "Čini se da je samo njoj dopušteno da objavljuje fotografije na kojima je skroz gola", "Ovo je više po*nografija nego manekenstvo. Ne radi se o njenom telu, ona može da radi šta god želi, ali mislim da je sad ovo otišlo predaleko. Možda je to razlog zašto je naplaćeniji model!"

Ipak, u moru ljutitih komentara, bilo je i onih koji je prilično podržavaju i ove fotografije smatraju njenim pravim talentom, pa je tako jedan komentar glasio:

"Biti se*si za tebe je talent, a tvoja lepota je dar!"

Zanimljiv je podatak da Instagram dopušta objavljivanje golišavih fotografija u kontekstu dojenja, porođaja i trenutaka nakon porođaja, zdravstvenih situacija i slično.

Na primer, kad je reč o promovisanju svesti o raku dojke, ali ne dopušta golotinju bez validnog razloga, tako da na toj mreži nije dozvoljeno da se objavljuju gole fotografije umetničke ili po*nografske prirode.

Podsetimo se da su Madoni više puta bile uklonjene fotografije tog tipa zbog čega se kraljica popa prilično žalila, ipak, po svemu sudeći, nije svima sve zabranjeno.

(Espreso)