Foto: instagram/kendalljenner

šok fotka!

STARLETA OBJAVILA EKSPLICITAN SADRŽAJ! Pokazala SVE: Grudi, bradavice, DOLE NA IZVOLTE, razbuktan RAT NA MREŽAMA!

Takve objave se cenzurišu i uklanjaju, ali to ovde nije bio slučaj.

Objavljeno: 04.03.2022. 17:34h > 18:06h

Manekenka i starleta je svom profilu je objavila seriju fotografija koje su, bar kako joj pišu u komentarima – „srušile Internet“.

Na društvenoj mreži Instagram postoji jasno pravilo o objavljivanju fotografija koje prikazuju apsolutno nage intimne delove tela, s toga se takve objave cenzurišu i uklanjaju, međutim, čini se da ovo pravilo ipak ne važi baš za sve, pogotovo ako ste deo porodice poznatog klana.

Manekenka i straleta na većini slika pozira skoro naga, ali na jednoj slici je skroz gola.

Fotografije namenjene za časopis D su izazvale pažnju i mnogi su polemisali zašto Instagram nije reagovao na ovo: „Je l ovo dozvoljeno?“ „Samo ona sme da objavljuje ovakve slike“, pisali su.

Na njima se vidi kako manekenka pozira u nizu oskudnih odevnih kombinacija, uključujući kupaći kostim, dugu jaknu, pantalone i mini suknju. POGLEDAJTE OVDE

Na jednoj od fotografija u nizu je i potpuno gola, što je izazvalo brojne reakcije njenih fanova. Smatraju da nije u redu da Kendal može da objavljuje golišave fotografije, dok drugi korisnici ne mogu jer ne prate pravila ponašanja u Instagram zajednici.

foto: Prinstcreen/Instagram

"Izvinii?? Zašto poznate osobe mogu da krše pravila, a ostali ne?", "Čini se da je samo njoj dopušteno da objavljuje fotografije na kojima je skroz gola", "Ovo je više po*nografija nego manekenstvo. Ne radi se o njenom telu, ona može da radi šta god želi, ali mislim da je sad ovo otišlo predaleko. Možda je to razlog zašto je naplaćeniji model!"

Ipak, u moru ljutitih komentara, bilo je i onih koji je prilično podržavaju i ove fotografije smatraju njenim pravim talentom, pa je tako jedan komentar glasio:

"Biti se*si za tebe je talent, a tvoja lepota je dar!"

Zanimljiv je podatak da Instagram dopušta objavljivanje golišavih fotografija u kontekstu dojenja, porođaja i trenutaka nakon porođaja, zdravstvenih situacija i slično.

Na primer, kad je reč o promovisanju svesti o raku dojke, ali ne dopušta golotinju bez validnog razloga, tako da na toj mreži nije dozvoljeno da se objavljuju gole fotografije umetničke ili po*nografske prirode.

Podsetimo se da su Madoni više puta bile uklonjene fotografije tog tipa zbog čega se kraljica popa prilično žalila, ipak, po svemu sudeći, nije svima sve zabranjeno.

(Espreso)