SKINULA SE GOTOVO SKROZ GOLA PA POZIRALA PO SNEGU: Gaćice kao da ni NEMA, sve se VIDI, a tek da ZAVIRITE GORE!
Foto: Printscreen Instagram

opa

SKINULA SE GOTOVO SKROZ GOLA PA POZIRALA PO SNEGU: Gaćice kao da ni NEMA, sve se VIDI, a tek da ZAVIRITE GORE!

Ona je na sebi imala vrlo tanak kupaći kostim koji je satkan od tračica i malog dela koji pokriva intimu

Objavljeno: 15:16h

Manekenka i rijaliti zvezda Kendal Džener uživa na zimovanju, rekli bismo, više nego inače pa je tako sa svojim pratiocima podelila novu vrelu fotku.

Fotka je nastala ni manje ni više nego na snegu, a izgleda da za dobar kadar i uspešnu pozu Kendal nemari ni za zimu.

Ona je na sebi imala vrlo tanak kupaći kostim koji je satkan od tračica i malog dela koji pokriva intimu.

Dole je obula krznene čizme kako bi joj barem malo bilo topolije.

Ipak, njena lepota i poziranje frapirala je fanove, te dok su jedni bili oduševljeni njenim telom, drugi su se zabrinuli za njeno zdravlje.

Podsećamo, Kim Kardašijan i njene sestre definitivno su u svetu slavnih obeležile godinu koju smo ispratili protekle noći. Od skandala, novih ljubavi, razvoda, čega hoćete - kod njih je toga bilo.

U maju je Kendal Džener rešila da objavi svoj novi prijekat "818 Tekila". Tokom celog leta ona je putovala po Americi i promovisala svoje piće.

1 / 7 Foto: Prinstcreen/Instagram

Više nismo "U korak sa Kardašijanovima".

Nakon 20 sezona, čuveni rijaliti ove porodice "U korak sa Kardašijanovima" je završen. No, za one koji ih vole nema brige jer će se uskoro vratiti sa novim projektom, a do tada su tu društvene mreže. Tako da smo zapravo i dalje "u korak" sa poznatim sestrama i njihovim dramama.

Podsećamo, najstarija sestra Kardašijan, Kortni Kardašijan, nedavno je objavila kratak snimak u kome je čak i obučena od glave do pete, a isti je ipak izazvao lavinu reakcija i komentara na društvenim mrežama i portalima širom sveta. Naime, Kortni je podelila video u kome paradira u "golom" kombinezonu, a pritom nije pokazala lice, već je fokus stavila na svoju obllu pozadinu.

Kortni Kardašijan
foto: Instagram

Proslavljena 42-godišnjakinja na snimku nosi kombinezon u boji kože, a do te mere se stopio sa njenom kožom i prati liniju tela, da su mnogi pomislili na prvu da ova dama na sebi nema ništa!

No, ona se zapravo odlučila za zavodljivi, seksi komad brenda SKIMS iza koga stoji njena sestra Kim Kardašijan. Na nekim fotografijama Kortni je pokazala i kako ovaj kombinezon izgleda izbliza, pa se vidi da ga krase detalji od pliša.

No, najviše prašine izazvao je spomenuti snimak gde ona kombinezon nosi uz crne, duboke čizme, te na kom, verovatno sa namerom, njiše kukovima i zadnjicom. I dok su neki oduševljeni ovom objavom omalene Kortni, mnogi nisu prezali od uvreda i kritika.

No, atraktivna rijaliti zvezda se ne obazire na kritike, već uživa u sebi, svom telu i romansi sa bubnjarem Travisom Barkerkom, za koga se pre nekoliko meseci i verila. Podsetimo, par je počeo da se zabavlja početkom prošle godine, a svi tvrde da je ova romansa drastično promenila Kortni.

Ona je otkako je uplovila u vezu sa bubnjarem čak promenila i stil oblačenja pa je sada urbanija i naginje ka rokerskom imidžu. No, spekuliše se i da je tek uz njegovu ljubav i podršku pronašla i iskazala pravu sebe.

Bonus video:

00:08

Espreso čestitke: Tijana Milentijević

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.