Svekrva, Foto: Profimedia

afera

"ZAPOČELA SAM AFERU SA SVOJOM SVEKRVOM": Posle OVE REČENICE krenulo DA GORI! I sada je u VELIKOM STRAHU!

Prošle smo se godine on i ja preselili kod njegovih roditelja kako bismo bili zajedno u karantinu i oni bi mogli pomoći oko dece.

Objavljeno: 02.03.2022. 18:21h

Imam strastvenu aferu sa svojom svekrvom i bojim se da će moj suprug to saznati.

Prošle smo se godine on i ja preselili kod njegovih roditelja kako bismo bili zajedno u karantinu i oni bi mogli pomoći oko dece - napisala je jedna žena za The Sun.

Uvek je bila u dobrom odnosu sa svojom svekrvom i mogla je otvoreno pričati s njom, pa kada joj je svekrva priznala da je homoseksualka, ostala je iznenađena.

FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia

Tada ju je poljubila i tako je započeta njihova afera. Njena osećanja prema svekrvi sada rastu i ona se pita kako da odabere s kim želi biti.

- Znate da će vaš muž saznati i da će to uništiti ne samo vaš odnos s njim, već i odnos s majkom i celom vašom porodicom. Biće skrhan što su ga dve osobe koje voli i u koje ima najviše poverenja na svetu izneverile. Njegova se majka možda obraćala vama radi utehe, ali ohrabrite je da nađe podršku negde drugde. Zaista mislite da vaša veza ima budućnost ? Ako ne, možda je najbolje prestati sada - odgovorila joj je Deidre.

(Espreso/VL)