PA OVO JE NAJVEĆA NOĆNA MORA SVAKOG MUŠKARCA: Uhvatio je ŽENU kako ga VARA SA NJIM, IJAOJ! PROPAO MU CEO SVET!
Afera, Foto: Profimedia

afera sa bivšim mužem ?

PA OVO JE NAJVEĆA NOĆNA MORA SVAKOG MUŠKARCA: Uhvatio je ŽENU kako ga VARA SA NJIM, IJAOJ! PROPAO MU CEO SVET!

U braku su četiri godine, a njen prvi brak se raspao pre šest godina.

Objavljeno: 21:32h

U braku su četiri godine, a njen prvi brak se raspao pre šest godina. Zajedno su bili sedam godina i imaju šestogodišnju ćerku. On radi za tehnološku firmu pa mora putovati po svetu. Nedostaju mu ​​supruga i poćerka kad ode, ali imaju ugodan život pa nastavlja s tim.

1 / 6 Foto: Profimedia

– Mojoj ženi je rođendan bio proše nedelje, pa kad se putovanje završilo ranije, uhvatio sam rani let kako bih je mogao probuditi na rođendan ujutro. Njen bivši ima 40 godina i pomalo je idiot, ali kako imaju dete, uvek sam ga prihvatao. Tiho sam se ušunjao u ranim satima nadajući se da neću prestrašiti svoju ženu. Čuo sam stenjanje i gurnuo vrata naše spavaće sobe kako bih vidio bivšeg supruga na njoj. Moja žena je vrisnula kad me je videla, a on je iskočio iz kreveta – nastavio je. Nije mogao verovati šta je video te, iako mu je supruga rekla da se to dogodilo samo jednom i da se više neće ponoviti, oseća kao da joj više ne može verovati. Sada se boji da će njihov brak propasti pa za savet pita stručnjaka.

– To će potrajati. Ne možete zaboraviti ono što ste videli i to će vam biti najveća prepreka. Izdala vas, pa čak i ako je ovo bilo samo jednom, mora se potruditi da vam se dokaže i obnovi vaš odnos. Je li to bila požuda ili nešto nedostaje u vašoj vezi ? Je li joj dosadilo što stalno putujete? Predlažem da oboje posetite savetnika za parove, koji će vam pomoći da shvatite zašto se vratila bivšem suprugu – odgovorila mu je Deidre.

- Moj svet je propao kada sam uhvatio suprugu kako ima odnose sa svojim bivšim mužem našem krevetu. Hteo sam je iznenaditi vraćanjem s radnog puta dva dana ranije, ali sam ja bio taj koji sam doživeo užasan šok – napisao je jedan muškarac za The Sun.

(Espreso/VL)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.