Pečurke, Foto: Printscreen/Youtube/ Moj Recept

ZNAČIĆE VAM

FRANCUSKI KUVAR OTKRIO GDE GREŠITE DOK SEČETE ŠAMPINJONE: Domaćice KONSTANTNO to PONAVLJAJU, olakšajte SEBI POSAO

Odsecite jedan deo na kapi, i oslonite pečurku na taj deo, kako se ne bi pomerala dok sečete. Možda vam deluje kao da trik nije ništa posebno i da nije neophodan, ali zaista će svakoj domaćici olakšati posao u kuhinji

Objavljeno: 28.02.2022. 22:40h

Iskoristite trik profesionalnog francuskog kuvara za lakše sečenje pečuraka.

FOTO: Profimedia
FOTO: Printscreen/Youtube/Moja kuhinja Tanja
FOTO: Printscreen/Youtube/ Moj Recept
FOTO: RINA

Pečurke su jeftina namirnica koja se uklapa u skoro svako jelo. Od njih možete da napravite čorbu, sos, da ih stavite na picu, napunite kajmakom ili sirom i šunkom... Kombinacija je bezbroj, a kako god da ih iskoristite ukus će biti fantastičan. Pre korišćenja pečurke nemojte da perete ili da sečete površinski sloj, nego ih samo obrišite ubrusom ili čistom krpom.

Čuveni francuski kuvar, koji na svom YT kanalu uči početnike pripremanju ukusnih obroka, vam otkriva kako lakše da isečete šampinjone. Odsecite jedan deo na kapi, i oslonite pečurku na taj deo, kako se ne bi pomerala dok sečete. Možda vam deluje kao da trik nije ništa posebno i da nije neophodan, ali zaista će svakoj domaćici olakšati posao u kuhinji.

(Espreso / Stvar ukusa)