Pobednici kviza "Potera", Foto: Printscreen/RTS

SVAKA ČAST

SRBIJA JE OSTALA BEZ TEKSTA ZBOG POTERE: Pazite samo ŠTA SE DESILO!

Ućesnici su bili sjajni i u trećoj igri, napravili su 21 korak

Objavljeno: 14.02.2022. 22:37h

U ovomnedeljnom izdanju "Potere" takmičari su bili ti koji su bili na visini zadatka. Osvojili su pristojan novac, ali mogli su mnogo, mnogo više.

Prvi se predstavio Nikola. U prvoj igri osvojio 50.000, a u drugoj je mogao da se bori za cifru od 400.000 dinara, koliko je ponudio tragač.

Nikola je ipak odabrao srednju sumu, koju je odbranio i uneo u finalnu "Poteru".

Božidar je bio nešto hrabriji. On se namerio na veću cifru, koja je bila 500.000 dinara.

Na kraju, važila je ona krilatica da sreća prati hrabre. Božidar je bio sjajan i uneo u finalnu "Poteru" 500.000 dinara.

Sledeća je bila Katarina. Ona je takođe bila hrabra, prihvatila je da brani veću svotu od 600.000 dinara. Nažalost. nije uspela, budući da ju je tragač "stigao".

Na kraju se prestavio Dimitrije. On je bio sjajan u prvoj igri i osvojio 80.000 dinara. Tragač Milorad Milinković ponudio je mladom takmičaru veću cifru od 800.000 dinara.

Ipak, Dimitrije je odabrao da brani srednju svotu, što je velika šteta. Naime, on je bio sjajan i u drugoj igri i mogao je u finalnu "Poteru" unese 800.000 dinara. Ipak, to nije bio slučaj. Na kraju, Dimitrije je uneo "svega" 80.000 dinara.

I tako, umesto da bude milionska svota, takmičari su od tragača branili "samo" 630.000 dinara.

Ućesnici su bili sjajni i u trećoj igri, napravili su 21 korak.

- Šteta. Zašto šteta? Prva šteta što Katarina nije prošla sa onom cifrom (600.000 dinara). Onda šteta što Dimitrije nije uzeo veću cifru, a prošao bi. Ovo mi mogla da bude najpamtljivija emisija iz svih ciklusa. Apsolutni rekord ste mogli da postavite. Ovako, ovo će biti samo jedna od emisija u kojoj su tri takmičara uzela neki pristojan novac, ali nije ništa rekordno - rekao je tragač Milorad Milinković i bio u pravu.

Na kraju, tragač nije uspeo da stigne takmičare, tako da su učesnici "odneli" novac. Bez obzira na sve, učesnici su bili prezadovoljni.

(Espreso/Telegraf)