Dušan Vlahović, Foto: Profimedia

au!

VLAHOVIĆU, OPRAVDAJ OVE REČI! Legenda "stare dame" nema dilemu - Srbin će vratiti Juventus na prave staze!

Srpski reprezentativac će morati da opravda poverenje jednog od najboljih u istoriji kluba

Objavljeno: 03.02.2022. 17:49h

Srpski napadač Dušan Vlahović je pojačao Juventus u senzacionalnom transferu, a mnogi bivši asevi su oduševljeni potezom svog voljenog kluba.

Svoje mišljenje o ovoj temi dao je i Alesandro Del Pjero. Miljenik torinske publike i cele Italije smatra da je njegova Stara dama obezbedila potpis koji bi dugoročno trebalo da vrati klub na pobedničke staze, jer se energija unutar tima menja sa Vlahovićevim dolaskom.

- Juventus je navikao da godinama dominira igrom i protivnike natera da šanse traže iz kontri. U poslednje vreme to nije bio slučaj- kaže Del Pjero za Skaj Sport i dodaje:

foto: Profimedia

- To bi trebalo da se promeni sada kada je Vlahović tu. Dušan će Juventusu sad doneti dubinu, ima neverovatne kvalitete i boriće se za svaku loptu.

Del Pjero je poput Di Kanija uporedio Vlahovića sa Alvarom Moratom i kako se uklapa sa Paulom Dibalom.

- Vlahović ima veću sposobnost da zadrži loptu od Morate, što će Juventusu dati mogućnost da diše. Ako bude nastavio da radi ono što je u Fjorentini, garantovaće Juventusu mnogo golova. Da li mogu Vlahović, Morata i Dibala zajedno? Ne bih baš koristio njih trojicu istovremeno, sačekao bih.

Navijači će debi srpskog asa moći da vide već za vikend.

(Espreso)