U PARTIZANU MOGU MIRNO DA SPAVAJU: Poslate licence za utakmice protiv Sparte, na spisku i dvojica povratnika!
Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

sve na vreme

U PARTIZANU MOGU MIRNO DA SPAVAJU: Poslate licence za utakmice protiv Sparte, na spisku i dvojica povratnika!

Kadar nije kompletan i tek će biti dopunjen fudbalerima sa takozvane B liste

Objavljeno:

Rok je ispoštovan, prijave su poslate, novi igrači licencirani, tako da što se tiče administracije, u Humskoj mogu mirno da se spremaju za nastavak evropskog puta. Partizan je dostavio u sedište UEFA listu fudbalera na koje računa za dvomeč sa Spartom iz Praga u šesnaestini finala Lige konferencije, a na njoj su Ljubomir Fejsa i Marko Jevtović.

Kao što se očekivalo, tandem povratnika je uredno prijavljen za nastavak takmičenja (17. i 24. februar) i sad samo od njihove fizičke spreme i procene trenera Aleksandra Stanojevića zavisi kad će ih i(li) kako koristiti u obračunu sa Česima.

U odnosu na mečeve grupne faze, na spisku nema Aleksandra Šćekića (vezista se preselio u poljsko Zaglebje), štopera Matije Đorđevića (prešao u Voždovac), napadača Nikole Štulića (potpisao za niški Radnički), ofanzivca Sejdube Sume (još jesenas raskinuta saradnja, posle čega je Gvinejac pronašao angažman u Kataru), dok stručni štab više ne računa na Rajka Brežančića, levi bek nije ni na pripremama u Turskoj.

FK Partizan
foto: Profimedia

Na preliminarnom spisku se nalaze 24 fudbalera:

Golmani – Aleksandar Popović, Nemanja Stevanović, Milan Lukač;

Defanzivci – Aleksandar Miljković, Marko Živković, Igor Vujačić, Siniša Saničanin, Nemanja Miletić, Bojan Ostojić, Ivan Obradović, Slobodan Urošević;

Vezisti – Saša Zdjelar, Ljubomir Fejsa, Marko Jevtović, Miloš Jojić, Milan Smiljanić, Danilo Pantić, Lazar Marković, Bibars Natho, Aleksandar Lutovac, Nikola Terzić;

Napadači – Rikardo Gomeš, Filip Holender i Kvinsi Menig.

Kadar nije kompletan i tek će biti dopunjen fudbalerima sa takozvane B liste. Reč je o momcima koji su prošli omladinsku školu Partizana, poput golmana Đorđa Mihajlovića, Lazara Slavkovića, defanzivca Mihajla Ilića, vezista Lazara Pavlovića, Nemanje Jovića, Nikole Lakčevića, Mihajla Petkovića, te napadača Sameda Baždara i Marka Milovanovića. Rok za njihovo prijavljivanje je 16. februar, dan uoči prvog meča sa Spartom.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.