Foto: Printscreen Instagram

opa

BIVŠA DEVOJKA BAKE PRASETA KAO DA JE IZVAJANA: Skinula se, POZIRALA pa pokazala SAVRŠENE OBLINE, sve je tako VELIKO

Inače, popularni jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, obrisao je zajedničke fotografije sa Anjom Blagojević

Objavljeno: 31.01.2022. 08:31h

Jutjuberka i bivša devojka Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase, Anja Blagojević skinila se skroz gola, a vrele fotke objavila je na društvenim mrežama.

Naime, Anja je inspirisana jednom slikom rešila da oboji svoje telo, a fotograf ju je slikao nagu.

- Nikada ne čini od nekoga tvoje sve, zato što, jednom kada odu, nećeš imati ništa - napisala je Anja u opisu fotografije koju je objavila na pomenutoj društvenoj mreži.

FOTO: printscreen/instagram/anjablaa
FOTO: Printsceen
FOTO: Printsceen

Inače, popularni jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, obrisao je zajedničke fotografije sa Anjom Blagojević, što je i ona učinila na svojim mrežama, zbog čega su svi shvatili da su Anja i Baka raskinuli.

Naime, iako su oboje na Instagarmu imali brojne zajedničke fotografije, sada se njihove uspomene ne mogu naći na njihovim profilima, a Baka i Anja i dalje se prate na pomenutoj mreži.

Bogdan je na stori podelio i tužnu objavu u kojoj je naveo, između ostalog, da mu se godina završila užasno loše i teško, a da je počela još gore i teže, što će naknadno, kako je napisao, objasniti.

- Godina mi se završila užasno loše i teško, počela je još gore i teže. Objaviću sutra zašto, da vas ne crnim previše sad - napisao je Ilić na storiju i "podgrejao" nagađanja o raskidu, što su kasnije i potvrdili.

Bonus video:

(Espreso)