Foto: Instagram printscreen/teodoragodsgift

šok

TEODORA TVRDI DA JU JE TUKAO: Pevačica priznala JEZIVO NASILJE, a onda se oglasio i ON!

Ipak, da među njima nema "zle krvi", Tokovićeva je potvrdila time što je priznala da je sa njim doživela "najveću ljubav u životu", te da je i dalje sama

Objavljeno: 27.01.2022. 15:15h

Bivša učesnica "zvezda granda" Teodora Toković optužila je svog nekadašnjeg supruga da je tukao tokom njihove bračne zajednice, koja je trajala 11 godina. Tim povodom oglasio se i njen suprug, evo šta je on izjavio na te optužbe.

- Želim da demantujem optužbe bivše supruge Teodore Toković. Bili smo u braku 11 godina, nisam nasilnik i nikada ne bih udario žensko, imam ćerku za koju sam veoma vezan. Ne znam na koji način osoba građe kao ja može da udari žensko, a da je ne povredi ili ne daj Bože ono najgore. A što se tiče psihičke torture, trpeo sam je ja. Trpeo sam to što je veoma često dizala ruku na našu ćerku, što imam dokumentovano na snimku. - tvrdi on pa nastavlja:

To mi je veoma smetalo, to je jedan od razloga zašto sam prestao da je volim. Ne želim da je blatim, ona je dobra osoba i majka mog deteta, znam da je izbacila novu pesmu i ona kaže da su novinari zbog toga malo naduvali priču- rekao je između ostaloga bivši Teodorin muž, dodajući da mu je žao zena koje trpe nasilje, kao i dece koja trpe od strane majki i očeva.

FOTO: Printscreen
FOTO: Printscreen

Teodora Toković, pobednica "Zvezda Granda" prema odluci stručnog žirija u sezoni 2017/18, rastala sa sa suprugom nakon 11 godina braka.

- Ne znam da li je bitno ali nemam šta da krijem. Ja sam se rastala od muža pre godinu dana. To je prosto deo života. Trudila sam se da ljudi ne vide šta mi se dešava. To je veliki stres ali sad sam dobro. Nije još papirološki rešeno ali eto dogovaramo se - istakla je Teodora.

Ipak, da među njima nema "zle krvi", Tokovićeva je potvrdila time što je priznala da je sa njim doživela "najveću ljubav u životu", te da je i dalje sama.

Podsetimo, par ima desetogodišnju ćerku na koju je pevačica i te kako ponosna.

Bonus video:

(Espreso / Grandmagazin / Informer)