Foto: Adria Media TV

kurir tv

BAR JE U TOP 10 U BEOGRADU, A ZNAM IH 500! Luka nakon izbacivanja NE ŠTEDI LEPE REČI za rijaliti!

Nije štedeo lepe reči

Objavljeno: 12.01.2022. 14:14h
FOTO: Rijaliti Bar
FOTO: Rijaliti Bar
FOTO: Rijaliti Bar
FOTO: Adria Media TV

"Sanjao sam već da ću ja biti taj koji će biti izbačen. Mislim da sebe nisam prikazao u lošem svetlu bar što se tiče ugostiteljstva. Ništa ne bih menjao od početka do kraja. Ovo sam bio ja čak i tada kada sam bio slab", rekao je Luka nakon izbacivanja u emisiji Puls Bara.

"Sve što jedan pravi rijaliti treba da ima. Ništa nismo pretervali, filovali... Sve je to išlo u smeru kako bi jedan cool Bar trebalo da izgleda, bar kako sam ja zamislio. Sve je okej. Cene u Baru su sigurno povoljne, znam par 500 lokala u Beogradu, mislim da je ovaj u top 10. I pića su kvalitetna", izjavio je večeras u Kontra šou izbačeni Luka.

"Ljudi će proceniti ko je kriv, ne mogu ja da sudim", rekao je Luka povodom sukoba sa menadžerom Bara, Nenadom.

"Ovo izgleda poput stranih rijaliti programa i jako je kulturan, vrlo inteligentan Luka. Dopada mi se ovaj projekat, urbano je, ne volim taj cirkus na drugim televizijama, ali ovo mi je zaista nivo", prokomentarisao je Bar i Goran Stojićević Karamela, koji je bio jedan od gostiju.

Pozivamo sve da svrate i borave u "Baru" i sami se upoznaju sa takmičarima i uživaju u atmosferi u Vlajkovićevoj 8!

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovicevoj 8. Njih 15 imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

Zaprati BAR rijaliti na društvenim mrežama Instagram, Facebook i YouTube.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

(Espreso)