Meso, Foto: Printscreen/Youtube/Jelajelena Petrovic

OTKRILI

OVO OBAVEZNO URADITE PRE NEGO STAVITE BELO MESO U TIGANJ: Tek tada ćete završiti posao (VIDEO)

Dodati peršunov list. Servirati isključivo toplo...

Objavljeno: 11.01.2022. 14:44h > 16:09h

Svako ima neki svoj način pripreme mesa. Međutim, ukoliko želite da vam uvek ispadne savršeno mekano i sočno, sigurni smo da ćete primeniti savet koji dolazi direktno iz bakine kuhinje:

Potrebno je:

1 par belog mesa

100 gr suve slanine isećene na listiće

so, biber

začin

4-5 čena domaćeg belog luka

1 kašika soja sosa

peršunov list

meso

Priprema:

FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: YOUTUBE/RECIPESTINEATS
FOTO: Printscreen/Youtube
FOTO: Printscreen/Youtube/leckere Küche
FOTO: Profimedia
FOTO: Printscreen/Youtube/EKSPLOZIJA

Meso iseći na listiće, malo izlupati, posoliti i pobiberiti, dodati začin, dodati soja sos. izgnječen 2-3 čena belog luka. Ostaviti pokriveno ako je moguće preko noći u fružideru. U tiganju ispeći listiće slanine, pa ubaciti meso. Poklopiti i smanjiti na tihoj vatri, ne treba dodavati vodu. Okrenuti kad zarumeni. Pred kraj dodati ostatak belog luka na listiće i malo zapeći. Za 20-25 min meso omekša.

Dodati peršunov list. Servirati isključivo toplo...

(Espreso)