Foto: Instagram/Bojana Lazic

espreso novogodišnji intervju!

ŠARMANTNA BOJANA LAZIĆ ISKRENA: "Što sam starija, sve manje volim Novu godinu i tu euforiju"!

Voditeljka je otkrila šta očekuje od 2022. godine.

Objavljeno: 31.12.2021. 08:05h

Bojana Lazić je za Espreso otkrila koliko se raduje proslavi Nove godine i uopšte koliko se raduje novogodišnjoj euforiji.

– Iskreno, sve što sam starija manje volim Novu godinu i tu vrstu euforije. Kao mala sam dan pred Novu godinu pisala ciljeve za narednu i podsećala se ciljeva iz prethodne i podvlačila šta sam ostvarila. Sada slično radim, zatim se trudim da svake godine napravim prednovogodišnju zabavu za svog sina i njegove drugare. On više ne veruje u Deda Mraza, tako da poklone zajedno kupujemo i stavljamo ispod jelke. Dočeku se radujem,ali nista preterano. Samo mi je važno da tog dana budem raspoložena, da nema nepotrebne tenzije i velikih očekivanja i onda bude neočekivano dobro.

foto: Instagram/bojanalazic00

Po čemu lepom ćeš pamtiti 2021. godinu?

– Jako sam srećna sto cu 2021. pamtiti po ljubavi, kao što pamtim i 2020. Samo se nastavila i želim da tako bude iz godine u godinu. Pamtiću i po fantastičnoj televizijskoj sezoni na "Pinku", uživam radeći emisiju "Vikend Specijal". I bez obzira na Kovid situaciju, pamtiću je po zdravlju svoje porodice. Uspeli smo da u 2021. ostanemo zdravi, uprkos svemu i mnogo sam zahvalna.

Zbog čega želiš 2021. što pre da zaboraviš?

– Želim da je zaboravim samo zbog Kovid situacije, koja nas usporava, prekida i koja nam ne dozvoljava da planiramo i uživamo u životu kao što bismo svi voleli.

Postoji li neki doček Nove godine koji ti je ostao u jako lepom sećanju i zašto?

– Imala sam jako puno lepih novogodišnjih dočeka. Prošlogodišnji najviše pamtim, jer je bio spontan, neočekivan i za mene emotivan. Dovoljno.

foto: Emilija Jovanović

I s druge strane, koji ti je bio najružniji doček i zašto?

– Zaista nemam nijedan doček koji mi je bio najgori ili ostao u najružnijem sećanju. Nadam se da će tako ostati i nadam se samo dobrim godinama.

Šta si sebi poželela u 2022. godini?

– Poželela sam sebi zdravlje, kao i mojoj porodici i prijateljima, poželela sam da budem najponosnija mama, da budem voljena i da volim i jos veći i bolji rejting i popularnost naše emisije i "Pinka".

FOTO: Emilija Jovanović
FOTO: Emilija Jovanović
FOTO: Instagram
FOTO: instagramscreen
FOTO: Youtube
FOTO: Printscreen Instagram

A šta je Bojana poželela posetiocima portala Espreso pogledajte u snimku ispod!

Bonus video:

(Espreso/Milen Vesović)