BEZ PARDONA! BOJANA LAZIĆ U ESPRESO POLICIJI OCRNILA BIVŠEG MUŽA, NA POPOVIĆU NIJE ŠTEDELA REČI, SPOMENULA I GRAND!
Foto: Emilija Jovanović

ESPRESO modna POLICIJA

BEZ PARDONA! BOJANA LAZIĆ U ESPRESO POLICIJI OCRNILA BIVŠEG MUŽA, NA POPOVIĆU NIJE ŠTEDELA REČI, SPOMENULA I GRAND!

Još jedna "Espreso modna policija" je pred vama!

Objavljeno: 20:49h

Poznate ličnosti naše javne scene komentarišu stajlinge zvezda što domaćih što stranih a naša gošća ove nedelje bila je voditeljka "Premijere" na Pink televiziji Bojana Lazić.

Šarmantna lepotica je bez zadrške davala svoj sud po pitanju oblačenja za mnoge javne ličnosti među kojima se našao i čelnik "Grand" produkcije Saša Popović na čijoj je televiziji upravo imala svoje početke.

- Nemam nešto posebno da komentarišem, ovo je nepogrešiva kombinacija. Ja sam navikla da gospodin Popović ima neke šarenije majice, sa šljokicama.

Bojana Lazić
foto: Emilija Jovanović

- Na Grandu sam radila sedam godina i mogu reći da se čujem sa svojim kolegama i da im nedostajem, nikada nisam imala nesuglasice. Sa svima sam lepo sarađivala iako mi se nije nešto dopadalo znala sam da prećutim, ko radi taj i greši. Volim pozitivnu atmosfreu na poslu i sa svima sam ostala u dobrim odnosima - rekla je Bojana.

Definitivno najjači utisak za voditeljku je ostavila fotografija stajlinga njenog bivšeg supruga Žarka Lazića - voditelja emisije "Kuća od srca" koju smo s namerom pripremili. U prvi mah se iznenadila a onda je kao pravi profesionalac pristupila ocenjivanju.

Bojana Lazić
foto: Emilija Jovanović

- Ovo je dnevna kombinacija, kombinacija sa gradilišta. Malo ljudi zna da je on veliki esteta po prirodi i da voli dobre odevne komade, ali ih retko nosi. Voli lepo da se obuče i itekako ima stila - bivša žena mu je dala ocenu 8 i poručila da više povede računa o stajlingu.

Bojani se najviše dopao stajling koleginice Sanje Kužet ali i bivše Modelsice Ivane Stamenković Sindi koje su dobile najveće ocene.

U video prilogu pogledajte kome je Bojana dala najnižu ocenu, a na koga nije navikla da nosi džins.

06:51

Espreso modna policija: Bojana Lazić

Bonus video:

12:00

ESPRESO MODNA POLICIJA: Milica Pavlović

(Espreso/M.V/A.A)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.