Par, Foto: Instagram/irenamaksimovicc

TUGA!

VALJEVO ZAVIJENO U CRNO! Poginuo mladi ljubavni par i njihov drug, u krilu devojke pronađen pas koji NIJE PREŽIVEO

Sve tri osobe bile u putničkom automobilu koji se sudario sa kamionom

Objavljeno: 29.12.2021. 07:48h

Teška saobraćajna nesreća ostavila je u neverici celo Valjevo, kada su troje mladih poginuli na putu ka Šapcu u selu Draginje u opštini Koceljeva.

"Pežo 307" koji je vozio N. A. (20) iz Osečine kretao se putem iz pravca Šapca prema Valjevu i na pravom delu puta, izgubio je kontrolu nad vozilom i prešao u kolovoznu traku u suprotnom smeru, kojom se u tom trenutku kretao kamion.

Vozač je poginuo, kao i njegov suvozač i devojka I. M. (20) iz Valjeva i još jedna mlada osoba iz automobila.

Vozač kamiona nije bio pod dejstvom alkohola. U putničkom vozilu u krilu osobe na mestu suvozača bio je i pas, koji nije preživeo saobraćajnu nesreću, pišu Novosti.

Prijatelji poginulog para opraštaju se na društvenim mrežama.

- Ideš na bolje mesto - stoji u jednoj od oproštajnih poruka poginulom N. A.

FOTO: Instagram/irenamaksimovicc
FOTO: Instagram/irenamaksimovicc
FOTO: Instagram/irenamaksimovicc
FOTO: Instagram/irenamaksimovicc
FOTO: Instagram/irenamaksimovicc

Studirali, bavili se sportom

Vozač “pežoa” N.A. bio je student Tehničkog fakulteta u Novom Sadu. Rođeni Osečanac je u Valjevu prethodno završio srednju Tehničku školu i praktično nastavio da bude žitelj Valjeva nakon što je i upisao fakultet u Novom Sadu. Košarku je trenirao u valjevskom “Studentu”, a trenutno je nastupao za KK “Osečina”, klub iz svog rodnog mesta, piše Blic.

- Izuzetan mladić o kome svi koji su ga poznavali i u Osečini i u Valjevu imaju samo reči hvale. Sportista, zdrav, uvek nasmejan i prema svima izuzetno blagonaklon. Vožnju je položio kada je postao punoletan i često je bio za volanom, jer je putovao na relaciji Novi Sad-Valjevo, u kome ima stan, pa onda u roditeljski dom u Osečini. Nikada nijedan problem u vožnji ili prekršaj, šta više, bio je odličan, siguran i vešt vozač, tako da je teško i poverovati da je nastradao na delu puta koji mu je bio tako poznat i kojim je često išao – pričaju njegovi potreseni prijatelji iz Valjeva i Osečine.

Njegova devojka I.M, s kojom je bio u vezi od srednjoškolskih dana, takođe je bila studentkinja u Novom Sadu, a sudeći po njenom Fejsbuk profilu, studirala je Pravni fakultet u tom gradu i ujedno se bavila profesionalnom šminkom.

Valjevo je u ovoj saobraćajnoj nesreći ostalo i bez njihovog, godinu dana starijeg, prijatelja O. P. (21), takođe perspektivnog sportiste, jer je ove sezone bio jedan od najboljih igrača valjevskog Rukometnog kluba „Metalac“.

(Espreso)