Pašteta, Foto: Profimedia

ZDRAVO

DOMAĆA RIBLJA PAŠTETA: Sprema se BRZO i LAKO, a sami odlučite oko 1 STVARI (RECEPT)

Na potpuno isti način namaz možete pripremiti sa kuvanom piletinom, a možete koristiti i oslić ili losos

Objavljeno: 27.12.2021. 20:00h

Ovo je doručak koji će sve ukućani obožavati, a biće još ukusniji, ako hleb pre stavljanja namaza tostirate.

Domaća, riblja pašteta

Sastojci:

konzerva tunjevene

dva kuvana jajeta

crveni luk

dve kašike majoneza

kiseli krastavčići ili kapar

biber

sok od limuna

senf

so

Priprema: U blender staviti luk i tunjevinu koju ste prethodno iscedili, dve kašike majoneza, so, biber, kašiku senfa, malo limunovog soka. Napraviti kompaktnu smesu i pred kraj kratko dodati dva do tri krastačića ili kapar i dva kuvana jajeta. Mogu ostati i u komadima.

Napomena: Na potpuno isti način namaz možete pripremiti sa kuvanom piletinom, a možete koristiti i oslić ili losos

(Espreso / Najžena)