Foto: Kurir televizija

ne propustite

KAKVA EPIZODA RIJALITIJA "BAR" VEČERAS NA KURIR TELEVIZIJI! Neviđeni PREOKRETI DO SADA: Se*s, šamari i SUZE! (FOTO)

Čini se kao da naši BARovci ne poznaju granice! Nenad postaje strog, a atmosfera u stanu se zahuktava! Pogledajte šta nas to očekuje u samo jednoj epizodi do prvog ISPADANJA! Pratite BAR vikendom od 20:00 na KURIR televiziji!

Objavljeno: 26.12.2021. 14:59h > 15:01h

Do sada najuzbudljivija epizoda rijalitija Bara nas očekuje, puna energije, suza, svađa, s*ksa i još dosta toga.

Da li će ljubavni trougao konačno prevagnuti u Sanjinu korist i da li će baš Davor uspeti da osvoji Maju videćete u večerašnjom epizodi.

Ne propustite večerašnju epizodu Bara na Kurir televiziji koja počinje u 8:00.

RIJALITI BAR GLEDAJTE UŽIVO KLIKOM OVDE

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovicevoj 8. Njih 15 imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

foto: Kurir televizija

Bonus video:

(Espreso)