Foto: Profimedia

RECEPT

ČIM JEDNOM PROBATE SALATU SA PASULJEM I PARADAJZOM, ZABORAVIĆETE NA SVAKU PRETHODNU: Recept za sve LJUBITELJE

Pomešati maslinovo ulje, sok od limuna, sirće, izgnječeni beli luk, so i biber, preliti salatu i dobro promešati. Staviti u frižider da odstoji 15-20 minuta, pa poslužiti

Objavljeno: 02.12.2021. 11:59h > 14:47h

Sastojci:

400g belog pasulja iz konzerve

dve kašike maslinovog ulja

malo belog vinskog sirćeta

kašika soka od limuna

šolja čeri paradajza

pola veze peršuna

dva čena belog luka

dve kašike kapra

so i biber

Priprema:

U adekvatnu činiju za salatu staviti oceđen pasulj, pa dodati iseckan čeri paradajz, kapar i sitno iseckani peršun. Pomešati maslinovo ulje, sok od limuna, sirće, izgnječeni beli luk, so i biber, preliti salatu i dobro promešati. Staviti u frižider da odstoji 15-20 minuta, pa poslužiti.

(Espreso)