Foto: Nemanja Nikolić

otkriveno

SKORO NIKO JE NE ZNA, KRIJE SE OD JAVNOSTI, STUB JE PORODICE! Evo kako izgleda SUPRUGA Saše Matića! (FOTO)

Supruge Saše Matića nema je u javnosti, porodicu drži više od dve godine na okupu.

Objavljeno: 15.11.2021. 18:40h

Saša Matić poznat je po tome da je porodičan čocek, i, prema njegovim rečima, svaki slobodan trenutak voli da provede sa svojim voljenima. Saša se 2003. godine oženio lepom Anđelijom i sa njom dobio dve ćerke, Taru i Aleksandru.

Prema njegovim rečima, Anđa je uvek uz njega, njegova je podrška i vetar u leđa, ali i stub porodice - pogotovo što je zbog prirode posla često odsutan od kuće.

- Supruga je uvek uz mene, ali je ne opterećujem svojom karijerom. Postoje situacije kada je pitam za savet, uglavnom je to pomoć u izboru garderobe, a što se tiče muzike tu sam svoj na svome. Sebe smatram dovoljno kompetentnim i najveći sam kritičar sopstvenog rada. Tek kada završim snimanje albuma, članovima svoje porodice i prijateljima pustim pesme jer mi njihovo mišljenje znači. Normalna je stvar da me supruga podržava, da nije tako, ne bi bilo porodice. Kada ne bih imao zdrav odnos sa ukućanima, i karijera mi ne bi bila ovako uspšna - rekao je Saša.

Anđelija se veoma retko pojavljuje u medijima, a retko je možemo videti na gradskim događajima koje posećuje njen suprug. Par takođe privatnost svoje dve ćerke vrlo brižljivo čuva.

Bonus video:

(Espreso)