Foto: Starsport

SUPERLIGA SRBIJE

STANOJEVIĆ NAKON KIKSA PROTIV PROLETERA: Teško je pobediti svaku utakmicu, idemo dalje, ima još mnogo da se igra!

Strateg crno-belih zadovoljan je drugim, ali ne i prvim poluvremenom

Objavljeno: 07.11.2021. 22:41h

Trener Partizana Aleksandar Stanojević nije bio zadovoljan igrom svoje ekipe, koja je bila prilično loša u prvom poluvremenu, ali se kasnije podigla i propustila priliku da iz jedanaesterca reši pitanje pobednika protiv Proletera.

Crno-beli su podigli igru u nastavku meča, ali ona nije bila na onakvom nivou kakav je navikla da gleda publika u Humskoj.

"Igrali smo izuzetno loše u prvom poluvremenu, oni su se muški borili. Drugo poluvreme smo bolje otvorili, ali nismo uspeli. Teško je pobediti svaku utakmicu, ali idemo dalje, ima još mnogo da se igra", rekao je Stanojević za Arenu Sport.

foto: Starsport

Sa druge strane, trener ekipe iz Slane Bare, Dušan Bajić, nije krio zadovoljstvo izdanjem svog tima.

"Činjenica da je ovo 16. kolo i da Partizanu niko sem Zvezde nije oduzeo bodove. Svaka čast momcima, skidam im kapu, malo sam uzbuđen u ovim trenucima. Jako je teško igrati protiv ovakve ekipe, neki plan je bio da igramo još ofanzivnije, ali to vam ovakve ekipe jednostovno ne dozvoljavaju. Ponosan sam na ekipu", rekao je Dušan Bajić.

Partizan reprezentativnu pauzu dočekuje sa šest bodova više, ali i utakmicom više u odnosu na drugoplasiranu Crvenu zvezdu, pa je borba za šampionsku titulu i dalje potpuno otvorena. U narednom kolu, 20. novembra Parni valjak dočekuje Vojvodinu, dok Crvena zvezda ide u Lučane.

(Espreso/Mozzart sport)