Foto: Profimedia

obrt

Fiorentina prodaje Vlahovića ove zime - JEDINO NE PREGOVARAJU SA KLUBOM U KOJI JE SRBIN ŽELEO!

Fiorentina ne želi da Vlahović zaigra protiv njih. Barem ne u cro-belom dresu!

Objavljeno: 05.11.2021. 12:21h > 12:54h

Srpski napadač Dušan Vlahović odbio je da produži ugovor sa Fiorentinom i zbog toga bi mogao da napusti klub već u januaru, pošto su "ljubičasti" svesni da nikako ne mogu da ga zadrže.

Žele da ga prodaju što pre i iskoriste to što je trenutno na vrhuncu forme, ali imaju samo jedan uslov za njega!

Naime, Fiorentina će pristati da proda Vlahovića u bilo koji klub - sem u Juventus. Dobro je poznato da između ova dva kluba vlada veliko rivalstvo, a navijači Fiorentine bili su besni kada je rukovodstvo bilo primorano da prethodnih godina u njihove redove pusti Federika Bernardeskog i Federika Kjezu.

Niko ih nije zaboleo kao Roberto Bađo, koji je još pre tri decenije zamenio dres Fiorentine za Juventusov, pa tako neće dozvoliti Vlahoviću da se istorija ponovi.

foto: Profimedia

Može da ode bilo gde, ko ponudi adekvatnu sumu novca, ali samo da to nije "stara dama".

- Fiorentina će pregovarati s bilo kojim klubom za Vlahovića, osim s Juventusom. Fiorentinu ne zanimaju razgovori s Juventusom i želi prodati Vlahovića već ove zime - napisao je italijanski novinar Romeo Agresti, inače odlično upućen u dešavanja u crno-belom klubu.

Tako je u prvi plan iskočio Totenhem, koji od ove nedelje vodi Antonio Konte. Navodno bi Fiorentina pristala da proda Vlahovića za 80 miliona evra, a videćemo da li će škrti Danijel Levi pristati na to.

(Espreso/Mondo)