Foto: crvenazvezdafk.com

obradovali mališane

ZVEZDA PODELILA OPREMU UZ PORUKU: Kosovo je deo nas!

Crveno-beli karavan u poseti mališanima sa Kosova

Objavljeno: 28.10.2021. 14:59h > 15:11h

U novoj epizodi serijala "Zvezda TV" imate priliku da vidite kako je izgledala poseta crveno-bele delegacije Kosovu i Metohiji, gde su podeljeni pokloni osnovcima i dresovifudbalskom klubu.

Prvo je posećena Osnovnu školu "Dositej Obradović" u Partešu gde su nasmejanim mališanima podeljeni pokloni, a njihova reakcija govori više od 1000 reči.

Deca su prosto bila oduševljeni što je velika Crvena zvezda došla u njihovo mesto, obradovala ih poklonima i pokazala da misli na njih.

Dok su otvarali kese i gledali šta im je to njihov voljeni klub spremio, direktorka škole Jelena Maksimović je takođe istakla da je ovo za njih velika čast i da su deca oduševljena posebno činjenicom što su imali priliku da upoznaju Anastasiju Velanac.

Potom su posećeni "FK Mornar" iz Parteša i u saradnji sa kompanijom "Mozzart" još jednom donirani dresovi u sklopu akcije "Novi dresovi za nove šampione".

Sa velikim oduševljenjem delegaciju Zvezde je dočekala uprava kluba, fudbaleri i meštani sela koji su istakli da se tu većinski navija za Crvenu zvezdu.

(Espreso)