Ilustracija, Foto: Profimedia

krila pravu istinu

ZAKLELA MI SE DA JE NEVINA, A ONDA SAM NA VENČANJU SAZNAO S KOLIKO NJIH JE IMALA ODNOSE: Ostao sam u šoku

Jedva je čekao prvu bračnu noć, ali se sve završilo velikim razočaranjem

Objavljeno: 20.10.2021. 13:00h

Mladi Britanac je jedva čekao venčanje i prvu bračnu noć sa ženom svog života, a onda je doživeo veliko razočaranje.

– Moja supruga i ja imamo po 27 godina. Upoznali smo se na fakultetu, a budući da smo oboje katolici, odlučili smo da sačekamo prvu bračnu noć kako bismo vodili ljubav – kaže on i nastavlja:

– Kada sam upoznao moju ženu, ona mi je rekla da pre mene nije bila sa muškarcem i da je nevina. I sve je bilo u redu do dana našeg venčanja kada sam slučajno saznao pravu istinu.

– Posle ceremonije venčanja, prišla mi je jedna od njenih deveruša, i jasno je bilo da je bila pijana. Uhvatila me je za ruku i rekla: Nadam se da ćeš ti biti bolji u krevetu od njenog prethodnog dečka! Prvo nisam obratio pažnju na njene reči, i pripisao sam to alkoholu. Međutim, kada je nastavila da mi dobacuje, iz njene nepovezane priče sam samo čuo: Jadniče, pa ti ne znaš da je pre tebe bila sa petoricom – navodi Englez.

– Uspeo sam nekako da je se oslobodim, a onda mi je konačno došlo u glavu šta mi je rekla. Nisam hteo u to da poverujem, i suočio sam se sa suprugom. Ona se rasplakala kada sam je to pitao i priznala mi je da me je lagala da je devica, ali nije želela da mi kaže sa koliko je muškaraca bila, i ponavljala je da to nije važno, jer voli samo mene – objašnjava mladić.

– Nikada se nisam osećao tako loše. Imao sam utisak da me je izdala. Ko zna o čemu me je još lagala… Od tada su prošle tri godine, i ja i dalje ne mogu da je pogledam u oči. Ne znam kako da se pomirim sa činjenicom da joj ipak nisam bio prvi – iskren je on.

Odgovor terapeuta: Vaša supruga se verovatno plašila da će vas izgubiti ako vam kaže istinu, i očigledno je bila u pravu.

Greške u proceni se dešavaju, ali vi morate da odlučite da li ćete zaboraviti na ovo. Ono što je sigurno, laganje neće doneti ništa dobro ni jednom ni drugom.

(Espreso)