Foto: FK Crvena zvezda

KIŠA GOLOVA

JOVAN ŠLJIVIĆ NEREŠIVA ENIGMA: Kadeti Zvezde ubedljivo savladali vršnjake iz Partizana (FOTO)

Crveno-beli na kraju su slavili sa 5:2

Objavljeno: 09.10.2021. 13:44h > 17:26h

Kadeti Crvene zvezde savladali su ubedljivo Partizan rezultatom 5:2. Ekipa Slađana Nikolića je fenomenalnom igrom tokom svih 90 minuta došla do sigurnog i zasluženog trijumfa. Dvostruki strelac i nerešiva enigma bio je Jovan Šljivić, a osim njega u strelce su se upisali Stefan Miladinović, Aleksej Vukičević i Veljko Dimitrijević.

Zvezda je već u 13. minutu vodila 2:0 preko Šljivića, da bi Mirčetić prepolovio zaostatak u 18. minutu i tim rezultatom otišlo se na poluvreme.

Već na početku drugog poluvremena, crveno-beli su povisili prednost preko Miladinovića 3:1. Nastavila se veoma dinamična igra, a u 59.minutu Šljivić je šutirao, lopta se od golmana odbila do Bubnja, koji je oboren sa leđa, a sudija je pokazao na penal. Siguran izvođač bio je Vukičević za 4:1.

Četiri minuta kasnije, Partizan je uzvratio preko Mirčetića i smanjio rezultat na 4:2, a konačan rezultat postavio je Dimitrijević u 85. minutu susreta.

Crvena zvezda je prva na tabeli sa 24 boda, dva više od Vojvodine koja tek treba da odigra utakmicu devetog kola, dok je Partizan četvrti sa 18.

(Espreso)