Foto: Printscreen/Instagram/@giseladulko

bila je najzgodnija igračica wta tura

OSTAVILA TENIS ZBOG BRAKA S NJIM, IMAJU 3 DECE, A ON JE PREVARIO SA DRUGARICOM: Bivši as Reala 'uhvaćen na delu'!

Hisela Dulko je svojevremeno važila za jednu od najlepših teniserki sveta, sa Flavijom Penetom je činila očaravajući dubl, a penzionisala se u 27. godini 2012. nakon stupanja u brak sa Gagom

Objavljeno: 30.09.2021. 18:59h > 19:03h

Fernando Gago, nekadašnji vezista Real Madrida i reprezentacije Argentine, našao se u centru skandala nakon što ga je supruga uhvatila u krevetu sa drugom ženom.

Mediji u Argentini javljaju da je Hisela Dulko, Gagova surpuga i bivša teniserka, uhvatila muža u krevetu sa prijateljicom Veronikom Lafite - i to njihovom bračnom krevetu, u njihovoj kući.

Hisela (36) i Veronika su navodno bile prijateljice tako što su im deca zajedno išla u školu, te da je postojala ta grupa mama koje su se družile. U međuvremenu je Gagova supruga ispisala decu i prebacila ih u drugu školu.

Hisela i Fernando su u braku od 2011. godine, iz vremena kada je Gago igrao za Real, a za to vreme su dobili troje dece.

foto: Profimedia

Dulko je svojevremeno važila za jednu od najlepših teniserki sveta, sa Flavijom Penetom je činila očaravajući dubl, a penzionisala se u 27. godini 2012. nakon stupanja u brak sa Gagom.

Ni bivši fudbaler Boke Džuniors ni Dulko se nisu javno oglašavali povodom ove teme, a mediji ističu da su se, očekivano, već razdvojili zbog pomenute nevere. U nastavku možete pogledati i fotografije Gagove doskorašnje supruge, dok je Veronika "nestala" sa društvenih mreža.

foto: EPA/Gerry Penny
Bilo nekad: Gago i Dulko na venčanju 2012.foto: EPA/Leo la Valle

(Espreso/Telegraf)