Foto: EPA/Simone Arveda

serija a 3. kolo

INTERU NI DVA VOĐSTVA NA MEČU NISU POMOGLA: Torino ubedljiv protiv Salernitane (FOTO)

Srpski fudbaler Saša Lukić upisao se u strelce

Objavljeno: 12.09.2021. 17:41h

Fudbaleri Đenove pobedili su na gostovanju ekipu Kaljarija sa 3:2, u meču trećeg kola Serije A. Domaći tim je poveo u 16. minutu golom Žoaa Pedra iz penala, a Luka Čepiteli je u 56. minutu povećao prednost.

Do kraja meča Đenova je došla do preokreta, golovima Matije Destra u 59, i Mohameda Faresa u 69. i 78. minutu. Srpski fudbaler Nikola Maksimović odigrao je ceo meč za gostujuću ekipu.

Udineze je na gostovanju pobedio Speciju sa 1:0. Jedini gol postigao je nemački fudbaler Lazar Samardžić u 89. minutu.

Torino je na svom terenu bio bolji od Salernitane sa 4:0. Golove za domaće postigli su Antonio Sanabrija u 45, Bremer u 65, Tomazo Pobega u 87, a srpski fudbaler Saša Lukić u strelce se upisao u prvom minutu nadoknade. Za Torino ceo meč su odigrali Lukić i golman Vanja Milinković-Savić.

Torino zauzima 11. mesto sa tri boda, dok je Salernitana poslednja bez bodova.

Fudbaleri Sampdorije i Intera odigrali su danas u Đenovi nerešeno 2:2, u meču trećeg kola Serije A.

Tim iz Milana je u prednost doveo Federiko Dimarko golom iz slobodnog udarca u 18. minutu, dok je domaći tim do izjednačenja došao nakon udarca Maje Jošide (33. minut), kada je lopta na putu ka golu pogodila igrača Intera Edina Džeka i promenila smer.

Do kraja poluvremena Lautaro Martines je ponovo doveo goste u vodjstvo, golom u 44. minutu, da bi konačan rezultat postavio Tomaso Audjelo u 47. minutu.

Inter je drugi na tabeli Serije A sa sedam bodova, dok je Sampdorija upisala drugi bod, i trenutno se nalazi na 13. mestu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Espreso/Beta)