MENIG ZADOVOLJAN POSLE DEBIJA U PARTIZANU: Svi momci su sjajni, profesionalni, ali imaju i smisla za humor!
Foto: Starsport©

brzo se uklopio

MENIG ZADOVOLJAN POSLE DEBIJA U PARTIZANU: Svi momci su sjajni, profesionalni, ali imaju i smisla za humor!

Zaista ne mogu da kažem ništa drugo osim da je sve pozitivno i da su momci igrali baš onako kako je šef Stanojević od njih tražio

Objavljeno:

Crno-beli se iz Kragujevca, gde su gostovali ekipi Radničkog, vraćaju sa pobedom. Meč je obeležio i debi Kvinsija Meniga.

Za Meniga je ovo bilo prvo putovanje sa timom van Beograda.

- Istina, moje prvo putovanje van Beograda koje, kao što sam i pretpostavio, nije bilo mnogo daleko. Dobili smo raspored aktivnosti i nakon dolaska odmah smo imali večeru i otišli u sobu na odmor. Nisam izlazio iz hotela, uglavnom sam bio u sobi sa svojim cimerom Rikardom. On je sjajna osoba i odličan fudbaler, zaista mogu samo da kažem reči hvale. Ali, da ne grešim dušu, svi momci su sjajni, profesionalni, ali imaju i smisla za humor. Prema meni se ophode kao da smo dugo zajedno - rekao je.

Utisci su pozitivni nakon debija.

- Zaista ne mogu da kažem ništa drugo osim da je sve pozitivno i da su momci igrali baš onako kako je šef Stanojević od njih tražio - nastavlja Menig.

Upitan je šta mu je rekao trener pre ulaska u igru.

- Rekao mi je da izađem na teren, da uživam u igri i da, naravno, dam sve od sebe. Takođe mi je rekao da će mi se dopasti ovde, što već i vidim - zaključuje.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.