Foto: Printscreen/Instagram/claudiarivier

naravno

KOLEGE IZ HRVATSKE SU OCENILE DA ZA OVAJ ČLANAK NE TREBA NASLOV: Slažemo se! (FOTO)

U vešto kreiranom grudnjaku čije trake čvrsto drže bujne grudi poručila je da oni spremno očekuju utakmicu protiv Škotske

Objavljeno: 22.06.2021. 14:19h

U vešto kreiranom grudnjaku čije trake čvrsto drže bujne grudi poručila je da oni spremno očekuju utakmicu Hrvatske protiv Škotske, a jednaku podršku pružila je i pre utakmice sa Češkom.

Klaudija Rivijer (25), bujna Slavonka koja se na društvenim mrežama proslavila svojim atributima, objavila je video i fotografije u oskudnoj odeći kako bi podržala hrvatsku fudbalsku reprezentaciju.

U vešto kreiranom grudnjaku čije trake čvrsto drže bujne grudi poručila je da oni spremno očekuju utakmicu protiv Škotske.

- Pozdrav ekipa, kao što znate mi smo Najveća podrška ovog Europskog prvenstva, spremne smo od jutra i čekamo tekmu, a našim vatrenim dečkima šaljemo veeeeeeliku podršku. Definitivno ćemo danas pobijediti - ponosno je rekla Claudia.

Pre utakmice sa Češkom zajedno s prijateljicom, takođe 25-godišnjakinjom koja radi kao model, pozirala nasmijana od uha do uha. Na jednoj fotografiji Klaudija nosi suknju na tregere, a za drugu je odabrala grudnjak i kratku suknju.

Naravno, sva je odeća na crvene i bijele 'kockice'.

(Espreso)