Foto: EPA/Sergey Dolzhenko

SRAMOTA

STRAVIČNE PRETNJE SINU JUVENTUSOVOG TRENERA: "Želim ti da umreš zajedno sa svojim ocem" (FOTO)

Nikolo Pirlo otkrio koliko problema ima zbog toga što je sin poznatog trenera

Objavljeno: 27.04.2021. 13:26h

Fudbaleri i stručni štabovi fudbalskih klubova često su na meti onih koji im žele zlo. Najnoviji slučaj dolazi iz Italije, a reč je o pretnjama koje je dobio sin sin trenera Juventusa, Nikolo Pirlo.

Jedna od uvredljivih poruka koje je dobio glasi: "Želim ti da umreš zajedno sa svojim ocem", prenosi list "Koriere dela sera".

Na svom Instagram profilu objavio je sliku u kojoj je otkrio koliko problema ima zbog toga što je sin poznatog fudbalera i trenera.

- Nisam osoba koja sudi, ne radim to, svako ima pravo da radi ono što želi. Prvi to radim i ne bih nikad voleo da mi neko uskrati slobodu govora. Oni (roditelji) su me naučili da imam ideje i da iznad svega slušam druge, ali verujem da postoji limit u svemu, a limit u ovom slučaju odavno je premašen.

- Imam 17 godina i svaki dan dobijam poruke ovakvoh tipa, ne zbog toga što sam nešto uradio, nego samo zato što sam sin trenera kog oni ne vole. To je moja jedina greška i jedini razlog zašto svakog dana primam poruke koje su prepune raznih uvreda, ali i želja gde bi voleli da umrem. Voleo bih da se stavite u moju kožu samo na sekund i da zapitate sebe, kako biste se vi osećali?

Nakon ovih reči, Pirlo junior je dobio stotine poruka podrške. Trener Andrea Pirlo ima četvoro dece iz dva braka.

(Espreso)