Foto: Filip Plavčić

odluka na fss

DA LI SMO NA PRAGU NOVOG PROŠIRENJA SUPERLIGE? Zlatibor se bori za svoje snove!

Zahtev Čajetinaca se sastoji u tome da iz Super lige Srbije u takmičarskoj 2020/21 godini ispadnu dva poslednjeplasirana kluba, a iz Prve lige Srbije četiri poslednjeplasirana kluba

Objavljeno: 17.04.2021. 19:32h

Fudbalska sezona se bliži kraju, a Superliga sa ionako velikim brojem klubova mogla bi da bude još masovnija, a ta vest je stigla iz Čajetine.

Zvaničnih zahteva i predloga nije bilo, sve do današnjeg dana. A on je stigao iz redova jedne od ugroženih ekipa, Zlatibora, koji je poslao dopis FS Srbije, Odboru za hitna pitanja, Članovima Izvršnog odbora, kao i Zajednici klubova Super i Prve lige Srbije, prenosi Sportski žurnal.

Zahtev Čajetinaca se sastoji u tome da iz Super lige Srbije u takmičarskoj 2020/21 godini ispadnu dva poslednjeplasirana kluba, a iz Prve lige Srbije četiri poslednjeplasirana kluba.

A sve uz napomenu da je pandemija virusa korona nastavljena svuda u svetu i da je u toku vakcinisanje protiv ovog virusa, da su stadioni prazni, a navijači uskraćeni da uživaju uz svoje ljubimce, da prodaja karata ne postoji i da to dovodi do finansijskih problema.

(Espreso/Žurnal)