Foto: Printscreen Instagram

bizarno

DEVOJKU NBA ASA PROGANJAJU NA SVAKOM ĆOŠKU: Jedan preti da će da je ubije, drugi se kupa go u njenom bazenu! (FOTO)

Ona se uz pratnju naoružanog obezbeđenja preselila na drugo mesto dok se situacija ne smiri, a tvrdi da je tip uhodi svuda i da iz nekog razloga želi da joj naudi

Objavljeno: 03.04.2021. 15:46h

Kendal Džener, devojka košarkaša Finiks Sansa Devina Bukera, ali još oznatija kao uspešan model i medijska ličnost, proživljava pravu agoniju jer je proganja nepoznati muškarac.

Kendal je napustila svoj dom na Beverli Hilsu i nema nameru da se vraća u isti nakon što joj je nepoznati muškarac provalio na imanje, pa ispred njene kuće urlao i pretio joj da će je ubiti.

Ona se uz pratnju naoružanog obezbeđenja preselila na drugo mesto dok se situacija ne smiri, a tvrdi da je tip uhodi svuda i da iz nekog razloga želi da joj naudi.

Povrh toga, još je jedan napadač provalio ranije na njeno imanje i pokušao da pliva go u njenom bazenu dok je bila kod kuće! Obezbeđenje je tada reagovalo i zadržalo muškarca do dolaska policije, nakon čega je uhapšen.

Sve ovo zvuči zastrašujuće i uznemirujuće, ali nije prvi put da rijaliti zvezda pada u takve nezgodne situacije. 2016. godine otišla je na sud da svedoči u predmetu tužilaštva, a 2018. godine jedan bivši progonitelj nekoliko puta je uhvaćen na njenom privatnom vlasništvu i dobio je petogodišnji pritvor.

foto: EPA/Shawn Thew, Printscreen/Instagram/kendalljenner

Džener je službeno objavila vezu s košarkašem Finiksa Devinom Bukerom nakon što se o istoj mesecima brujalo po medijima. Navijači tima iz Arizone su bili zabrinuti da će "Buk" zaigrati lošije zbog Kendal jer je ona loše uticala na sve prethodne momke.

foto: Profimedia

Ipak, on blista i ove sezone, a Sansi su drugi najbolji tim u NBA ligi.

Dvadesetpetogodišnja Džener je svojevremeno proglašena najskupljim modelom na svetu.

(Espreso)