Reč je o ekranizaciji sadržaja njenog drugog romana pod nazivom Spark Joy, Foto: Profimedia

sjajno

Najpoznatija JAPANSKA stručnjakinja za SAMOPOMOĆ dobija novu seriju na NETFLIKSU: Žene širom SVETA su ODUŠEVLJENE!

Međutim, tu nije kraj, jer ćemo zaviriti i u dom ove dame

Objavljeno: 26.03.2021. 13:23h > 13:40h

Svako ko je primenio trikove Mari Kondo, koje je savladao gledajući seriju Tidying Up with Marie Kondo, oplemenio je svoj život i prostor. Prva sezona prikazana 2019. godine ima ukupno 8 epizoda i predstavlja nam KonMari metod, koji klasiranje stvari stavlja u prvi plan, a ne mesto gde se one odlažu. Ukoliko ste se pitali da li ćemo uskoro gledati nešto slično, imamo sjajne vesti za vas!

foto: Profimedia

Ovoga puta, nećemo gledati novu sezonu spomenutog programa, već nešto sasvim novo. Reč je o ekranizaciji sadržaja njenog drugog romana pod nazivom Spark Joy, a prema navodima Netfliksa, očekuje nas prikaz toga kako se principi čuvene metode ove autorke mogu primeniti na poslovanje, partnerske odnose i društvo u celini. Međutim, tu nije kraj, jer ćemo zaviriti i u dom ove dame, upoznati članove njene porodice i saznati šta ona radi da bi pokrenula iskru pozitivne energije u svom životnom prostoru. Sve u svemu, očekuje nas koristan sadžaj, koji će nas i zabaviti.

Za sada nije poznat datum premijere, niti nam je dostupan trejler, ali znamo da ćemo nove lekcije o uređenju prostora gledati tokom leta. Do tada, možemo da obnovimo gradivo, ili pogledamo neki od sledećih naslova: Tiny House Nation, Get Organized with the Home Edit ili The Minimalist: Less is Now.

Bonus video:

(Espreso/Cosmopolitan España)