Foto: Profimedia

au

NAJPOZNATIJA PEVAČICA NA METI PROGONITELJA: Radi joj užasne stvari, skrenula je PSIHIČKI, pije i LEKOVE!

On je navodno poslednjih šest meseci maltretirao, slao preteće poruke i imao druge “čudne gestove”

Objavljeno: 22.02.2021. 16:40h

Pevačica Bili Ajliš našla se u neprijatnoj situaciji, jer je već neko vreme proganja nepoznati čovek, iznesni Džon Hirl.

Američka zvezda bila je prinuđena da slučaj prijavi policiji i zatraži zabranu prilaska protiv tog čoveka, za koga tvrdi da prati svaki njen pokret, navodi TMZ. On je navodno poslednjih šest meseci maltretirao, slao preteće poruke i imao druge “čudne gestove”. Da je stvar odmakla kontroli, govori i to što je nepoznati muškarac počeo sve češće da biva u blizini njene kuće u Los Anđelesu, te je Bili najviše iz tog razloga tražila zaštitu.

foto: Profimedia

Kako navode strani mediji, on je čak kampovao u obližnoj školi u blizini njene kuće, a onda joj slao brojne preteće i uznemiravajuće poruke. Pevačica tvrdi da joj je muškarac navodno pisao da će joj prerezati grkljan. Jedina poruka posebno je bila prilično zastrašujuća za Ajliš.

– Ne možeš da dobiješ ono što želiš, osim ako je ono što želiš da umreš za mene. Znaćeš da će se uskoro voda podići, a ti ćeš umreti. Umrećeš – sadržaj je poruke.

foto: Profimedia

Pevačica tvrdi da je Džon posmatrao svaki put kada je ulazila i izlazile iz kuće i pokušavao da joj se obrati uz čudne pokrete. Ovo je sve uticalo na zdravstveno stanje pevačice, jer je istakla da je zbog straha postala anksiozna i da pije lekove, svaki put se mnogo uplaši kada mora da se vrati kući, ili da izađe iz nje, ali se boji i za sigurnost svojih najmilijih, prenosi TMZ. Osim što je tražila da se Džon ne približava njoj i njenoj porodici bliže od 200 metara, policija poručuje da se ceo slučaj istražuje, te da nepoznati progonitelj Bili nije još uhapšen.

Bonus video:

(Espreso / 24sata)