Majka i ćerka/ilustracija, Foto: Printscreen/Instagram

nečuveno

NE MOŽEŠ DA BIRAŠ U KOGA ĆEŠ SE ZALJUBITI: Majka joj je to rekla pre nego što joj je otela muža!

Uvek su insistirali da između njih nema ničega, ali Džes je uvek sumnjala da nešto mrmljaju.

Objavljeno: 19.02.2021. 08:02h

Džes se požalila mami i dečku da su preblizu, a oni su samo slegnuli ramenima i insistirali da između njih nema ničega, iako je uvek sumnjala u to.

Novopečena mama Džes Aldridž vratila se iz bolnice sa svojom bebom i otkrila da je njen dečko pobegao sa majkom. Džes (24) je izdao partner Rajan Šelton (29). Dok je bila trudna, živeli su zajedno u bravi sa njenom mamom Georginom i njenim suprugom Erikom. Nekoliko nedelja nakon useljenja, Georgina (44) počela je da flertuje sa Rajanom. I dok se Džes vraćala kući sa novorođenim Rubenom, zajedno su pobegli i preselili se u novi dom udaljen 30 kilometara.

Kada se Džes suočila sa mamom, slegnula je ramenima i rekla: 'Ne možemo birati u koga ćemo se zaljubiti.'

- To je krajnja izdaja. Očekujete da se baka zaljubi u bebu, a ne u oca. Trebala je da bude baka moje dvoje dece i da mi pomogne da se brinem o njima, ali umesto toga sada je sa mojim dečkom. Slomili su mi srce i izgubila sam sve, majku i oca svoje dece - rekla je Džes.

Džes je u vezi s trgovcem autodjelovima Rianom već tri godine. Napustila je posao kućne pomoćnice u Premier Innu u mestu Chipping Norton, Okon, pre nego što im se prvo dete, Georgiana, rodilo u septembru 2019. Godinu dana kasnije, dok je bila trudna sa Rubenom, preselila se sa majkom Georginom i njenim 56-godišnjim suprugom Erikom u Stov-on-the-Vold u Gloucestershireu. Jess je rekla da misli da bi povratak kući bio savršen za nju i decu.

- Otišli ​​smo da živimo sa mojom mamom i tatom kada je mama rekla da će pomoći u brizi o detetu. Obećala je da će mi biti lakše sa novom bebom, ali zapravo je bilo vrlo, vrlo teško. Bili smo zaglavljeni u kući mesecima tokom zaključavanja. Bilo je tako teško pogotovo jer su Rajan i mama uvek flertovali. Osećao sam se veoma neprijatno, bilo je to užasno iskustvo. Obično bi pili Bacardi i smejali se i šalili se u kuhinji svako veče dok smo tata i ja bili na kauču i gledali televiziju “, rekla je.

- Jednom sam uhvatio Rajana kako dodiruje zadnjicu majke, a on je samo rekao da pokušava da je skloni s puta. Imao sam osećaj da se nešto događa mesecima, ali nikada nisam želeo da verujem. Bilo je odvratno. Mama bi nosila kratke haljine i petljala se s njim na sofi - rekla je.

Jednom im se čak i usprotivila, a oni su samo slegnuli ramenima i rekli da to nije ništa. Uvek su insistirali da između njih nema ničega, ali Džes je uvek sumnjala da nešto mrmljaju.

Džes je rodila Rubena carskim rezom u bolnici Gloucestershire 28. januara, dok je Jessina sestra Carolena (19) brinula o Georgiani. Nekoliko sati kasnije, Rajan je prekinuo vezu s Džes zbog poruke, tvrdeći da mu je muka od optuživanja za aferu s mamom. Nekoliko minuta nakon što se rodio, video je Rubena i sutradan je ponovo došao do svog sina, na putu da pokupi svoje stvari. Ono što Džes nije znao je da se preselio sa Georginom u novi dom u drugom okrugu.

- Rajan je video Rubena samo nekoliko minuta nakon što se rodio, a zatim i deset minuta dan nakon što je preselio sve svoje stvari. Tako su žurili. Čak je i majku čekao u automobilu spakovanom na parkingu - rekla je Jess.

Džes je puštena iz bolnice 30. januara kada je utvrdila da su se Rajan i Georgina iselili. Nastavio je da poriče da se bilo šta događa, a prošla su još dva dana pre nego što su konačno priznali da su u vezi. Jess je konačno priznala da su zajedno nekoliko dana nakon što je puštena iz bolnice.

- Kada sam se vratio kući iz bolnice, sve njihove stvari su nestale. Znala sam da će Rajan biti sa mojom mamom, ali da niko od njih neće to priznati, što nisam očekivao. Konačno, dan kasnije, priznao je da su u vezi. Moja mama mi je rekla da ne može da bira u koga da se zaljubi i Rajan mi je rekao isto. Bio je to ogroman udarac za mene, planirali su ga tokom cele trudnoće. Mama je raskinula sa mojim tatom koji je to jako loše podneo. Slomljen je. To se događalo šest meseci iza mojih leđa ”, rekla je Jess.

- Nekad su opravdavali zajedničko druženje i ostavljali me trudnu kod kuće. Muka mi je. To što su uradili je odvratno i podlo “, rekla je. Zaposlena u staračkom domu, Džesijeva majka, koja je već jednom bila udata, bila je sa Erikom 12 godina pre nego što su se venčali 2018. godine.

„Nekoliko nedelja pre nego što sam otišla u bolnicu, mama mi je rekla da želi da ostavi mog oca, ali nisam se složila s njom“, rekla je Džes i dodala da se ni Rajan ni njena mama nisu izvinile zbog svega.

Ljubavnici su na Fejsbuku objavili i da su u vezi - zbunjujući sve prijatelje i porodicu. Jess, koja se sada vratila u iznajmljeni dvostruki dom koji je prethodno delila sa Rianom, užasnuta je.

- Kako da objasnim svima da su otac moje dece i njihova baka u vezi? Neki od naših prijatelja videli su njegov novi status Facebook veze i bili su zapanjeni. Dobila sam puno poruka gde su me ljudi pitali šta se dogodilo i da li sam dobro - rekla je.

Džes je takođe morala da samostalno plaća stanarinu od 439 £ (3.800 £) za svoj dom koristeći samo svoj prihod, piše The Sun.

(Espreso/24sata.hr)