Sve do hapšenja taj podrum pića, pokazuju prvi rezultati istrage, služio je ovoj grupi za pranje para i zelenašenje, Foto: Printscreen/Youtube/Oz Karaduman

aktuelno

KO JE VLADO GEORGIJEV? Bivši policajac iz Loznice uzeo ime poznatog pevača, Velji Nevolji odrađivao prljave poslove

Sekulić je radio u beogradskoj policiji

Objavljeno: 06.02.2021. 22:54h

Među uhapšenim pripadncima kriminalne grupe Veljka Belivuka je i bivši policajac iz Loznice Dragan Sekulić, koji je u međuvremenu promenio identitet i sada se zove Vlado Georgiev.

Sekulić je radio u beogradskoj policiji, ali je posao državnog službenika morao da napusti zbog kriminalnih radnji u kojima je uhvaćen. Prema policijskim informacijama, Belivuk je pre pet godina od jednog Lozničanina oteo podrum pića i dao ga na “upravljanje” upravo Sekuliću, odnosno Georgievu, pišu Novosti.

Sve do hapšenja taj podrum pića, pokazuju prvi rezultati istrage, služio je ovoj grupi za pranje para i zelenašenje.

Prema nezvaničnim saznanjima, pored Sekulića, koji je uhapšen u Beogradu, lisice su stavljene i njegovoj supruzi S. S. koja je jedina žena među uhapšenima za sad.

Veljko Belivuk, zvani Velja Nevolja, Marko Miljković i ostali osumnjičeni za pripadnost kriminalnoj grupi kojoj se na teret stavljaju otmice, ubistva, držanje droge i oružja, saslušani su noćas u Tužilaštvu za organizovani kriminal.

Bonus video:

(Espreso/Objektiv)