Konvoj na putu ka Hrvatskoj, Foto: Printscreen

ZNAK PODRŠKE

BEOGRAD POSLAO POMOĆ U PETRINJU: Sačekao ju je mitropolit Profirije (FOTO/VIDEO)

Pomoć se sastoji od 22 montažne kuće namenjene porodicama koje su nakon razornog zemljotresa ostale bez svojih domova i bez smeštaja u Glini i Petrinji

Objavljeno: 08.01.2021. 20:16h

Mitropolit zagrebačko-ljubljanski Porfirije sačekao je večeras u Petrinji pomoć grada Beograda koja je u Petrinju upućena u znak podrške nakon jakog zemljotresa.

Pomoć se sastoji od 22 montažne kuće namenjene porodicama koje su nakon razornog zemljotresa ostale bez svojih domova i bez smeštaja u Glini i Petrinji.

Grad Beograd donirao je Mitropoliji zagrebačko-ljubljanskoj Srpske pravoslavne crkve 22 montažne kuće namenjene porodicama koje su nakon razornih zemljotresa ostale bez smeštaja u Glini i Petrinji.

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić napisao je na svom fejsbuk profilu da je konvoj koji prevozi montažne kuće na putu ka Hrvatskoj.

“Dvadeset i dve montažne kuće, donacija Grada Beograda Mitropoliji zagrebačko-ljubljanskoj Srpske pravoslavne crkve večeras na putu ka porodicama bez krova nad glavom u Glini i Petrinji,” napisao je Vesić i podelio video snimak konvoja kamiona koji je krenuo ka Hrvatskoj.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Tanjug)