Da li je moguće?!, Foto: Profimedia

neverovatno

ČOVEK JE UMIRAO NA ULICI: Ona mu je pomogla a onda je dobila surovi ŠAMAR sudbine i ODVRATNO iznenađenje!

Neverovatan sled događaja

Objavljeno: 29.12.2020. 14:57h

Ponekad se zaista ne isplati postupiti ispravno ili biti fin. Čak i kada je reč o spasavanju ljudskog života.

Moguće je da je to pomislila Britanka Džema Hut koja je nasred ulice zahvaljujući brzoj reakciji spasila život nepoznatom muškarcu koji je doživeo srčani udar.

Džema je u gradiću Njuberiju prolazila raskrsnicom rano ujutro kada je videla da kraj puta leži čovek u nesvesti.

Parkirala je na prvom slobodnom mestu koje je ugledala i istrčala je iz auta da mu pomogne. Kako je poznavala osnovne stvari iz prve pomoći, probala je da ga razbudi, a onda je primetila da je zapravo reč o infarktu.

Usledila je borba za goli život.

foto: Profimedia

Džema je krenula da masira srce i grudi čoveku, da bi na kraju morala i da ga reanimira. Čitav proces trajao je više od 20 minuta. Za to vreme, oko njih se skupio narod, ali Džema je ispunila svoju ljudsku misiju.

Čovek je došao k sebi, a onda i ambulantna kola, pošto je jedan od sugrađana pozvao Hitnu pomoć. Nakon što se gužva raščistila, Džema je otišla do auta i videla da je radnik Parking servisa u međuvremenu ostavio kaznu na šoferšajbni!

- U opštoj gužvi, kada sam istrčala iz kola nisam ni primetila da sam parkirala na mestu koje nije predviđeno za to. Morala sam da platim čak 150 evra! Bila sam strašno ljuta i povređena. Rekla sam im zašto sam parkirala, gledali smo zajedno i snimak CCTV kamere, ali nisu odustali od naplate kazne. Neki ljudi i ustanove zaista nemaju u sebi ni zrno empatije i razumevanja - rekla je ogorčena Džema.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Objektiv.rs)