Foto: Marina Lopičić

SREĆNA ŽENA

KADA JE LEPA BRENA UGLEDALA KENANA IZ ZADRUGE NASTALA JE MAGIJA! Odmah je želela da uradi jednu stvar!

Kenan je nakon tog uspeha dobio i poziv za Zadrugu 4 gde se trenutno i nalazi, a u vezi je sa pevačicom Rialdom Karahasanović

Objavljeno: 28.12.2020. 21:28h > 21:33h

Kenan Tahirović postao je poznat kao maneken u spotu pevačice Tijane Milentijević za pesmu “Žena od Sultana” koja je postala pravi hit, a devojke su gledale samo u lepog Kenana.

Kenan je nakon tog uspeha dobio i poziv za Zadrugu 4 gde se trenutno i nalazi, a u vezi je sa pevačicom Rialdom Karahasanović.

foto: Youtube printrcreen

Ono što mnogi ne znaju jeste da je Kenan pre Tijane Em, radio sa našom najvećom zvezdom, Lepom Brenom. On je bio glavna zvezda u njenom spotu za pesmu “Srećna žena”.

Čovek koji je zaslužan za Kenanovu popularnost jeste Haris Dubica koji je i režirao spotove najvećim muzičkim zvezdama u regionu, on ga je uveo na estradnu scenu i otkrio je kako je Brena odlučila da baš uzme njega za spot.

“Tada smo snimali spot za pesmu “Zar je važno da l’ se peva ili pjeva” i imao sam sastanak sa Brenom. Kenan i njegov brat Edin su tada bili sa mnom jer su mi u tom periodu pomagali u mojoj produkciji. Kada je Brena videla Kenu rekla je: “Pa, mogli smo njemu dati ulogu!” I tako je došlo do saradnje između Brene i Kenana“, otkrio je Haris.

Da podsetimo, Haris je režirao spot u kojem je Kenan prvi put pojavio. To je spot za pesmu “Osluškujem” Slađane Mandić, a ovaj režiser je svojim kontaktima pomogao Tahiroviću da dođe i do tržišta van našeg regiona.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Objektiv)